Cadde Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun!

Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun!

11.01.2024 - 12:26 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ahmet Kural; ‘Çalgı Çengi’ serisi, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı, ‘Düğün Dernek’ serisi, 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası'nda birlikte çalıştığı Murat Cemcir'le çok konuşulan küslüğü hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

Ahmet Kural: Muratı seviyorum, yolu açık olsun

Yakın arkadaş olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, bir süredir arasında soğk rüzgarlar estiği biliniyordu. Cemcir'in, meslektaşının Temmuz 2023'te Bodrum'daki düğününe katılmaması sonrası ikilinin küs olduğu netlik kazanmıştı.

Haberin Devamı

"KIZGINLIK DEĞİL, BIKKINLIK VAR"

Geçtiğimiz ay Erdil Yaşaroğlu'nun sergisine katılan Cemcir, "Ahmet Kural ile küs müsünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna dikkat çeken bir karşılık vermişti.

Ahmet'le 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten. Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!


Ahmet Kural: Muratı seviyorum, yolu açık olsun

Ünlü oyuncu, basın mensuplarının "Ahmet Bey'in çocuğu olacak. Tebrik için aramayı düşünür müsünüz?" sorusu üzerine ise "Allah bağışlasın" açıklamasını yapmıştı.

AHMET KURAL'DAN 'KÜSLÜK' CEVABI!

Ahmet Kural, senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, 'Sadık' ve 'Özgür' karakterlerine hayat verdği 'Efsane' filminin Balmumcu’da gerçekleşen basın toplantısında kameralar karşısına geçti.

Ahmet Kural: Muratı seviyorum, yolu açık olsun

"BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR İNSAN"

Eski dostu Murat Cemcir'in "Bizi bir daha bir arada görmeyeceksiniz" sözlerine cevap veren Kural, “Kendisi benim için çok değerli bir insan. Hepimizin yolu açık olsun, onu da seviyorum” ifadelerini kulandı.

Ahmet Kural: Muratı seviyorum, yolu açık olsun

Haberin Devamı

"ÇAĞLA BİR KERE ERİK AŞERDİ"

Öte yandan Avukat eşi Çağla Gizem Şahin yaklaşık altı aylık hamile olan Kural'ı babalık heyecanı sardı. Oğlu Kemal'i kucağına almak için gün sayan oyuncu, "Az kaldı, 3.5 ay gibi inşallah. Babalık duygusu acayip bir şey, heyecanlıyız. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin" dedi.

Ahmet Kural: Muratı seviyorum, yolu açık olsun

Eşinin çok aşermediğini söyleyen Kural, “Bir kere erik istedi kurban olduğum, onu da bulduk çok şükür” şeklinde konuştu.