Cadde Ajda Pekkan'dan Semiramis Pekkan'a: Bana en güzel armağan...

Ajda Pekkan'dan Semiramis Pekkan'a: Bana en güzel armağan...

01.10.2022 - 15:32 | Son Güncellenme:

Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı projenin onur konuğu olan, Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan; geçtiğimiz günlerde 53 yıl sonra ilk kez sahneye çıktı. Semiramis Pekkan’ın dün doğum günüydü. Sosyal medyadan paylaşım yapan Süperstar, kardeşi Semiramis Pekkan’ın doğum gününü duygusal sözlerle kutladı.

Ajda Pekkandan Semiramis Pekkana: Bana en güzel armağan...

“Broadway’den İstanbul’a Müzikaller” projesi, geçtiğimiz hafta “Haldun Dormen Yönetiyor- Senfonik” başlığıyla Maximum Uniq Açıkhava’da seyirci karşısına çıktı. Projede Asuman Dabak, Burak Sevinç, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Emrah Eren, Ethel Mulinas, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil, Pelin Karahan, Pelin Uluksar gibi çok sevilen ünlü oyuncuların yanında Sitare Bilge, Canbora Genç gibi müzikalciler de yer aldı.

Haberin Devamı

"BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR"

Gecenin sonunda sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Haldun Dormen emeği geçen herkese teşekkür etti ve gecenin onur konuğu Semiramis Pekkan'ı sahneye davet etti. "Benim için en büyük onur Haldun'umla aynı sahneyi paylaşmaktı" diyen Pekkan, 'Bana Yalan Söylediler' ve 'Bu Ne Biçim Hayat' şarkılarını seslendirdi.

Ajda Pekkandan Semiramis Pekkana: Bana en güzel armağan...

"İZLERKEN GÖZLERİM DOLDU"

Süperstar Ajda Pekkan da kardeşinin yer aldığı müzikalı izlemeye gelenler arasındaydı. Aracıyla çıkış yaptığı esnada sorulara yanıt veren Pekkan, "Çok beğendim oyunu, gözlerim doldu izlerken. Mükkemmel bir oyun sergilediler" yanıtını verdi. Muhabirler geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çıkan filtresiz fotoğraflarını sorunca; camını kapatan Süperstar, yoluna devam etti.

Ajda Pekkandan Semiramis Pekkana: Bana en güzel armağan...

Haberin Devamı

AJDA PEKKAN'IN YAŞINI TİYE ALDI

Ajda Pekkan hakkında geçtiğimiz yıl 74 değil, 82 yaşında olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bunun üzerine Süperstar'ın kardeşi Semiramis Pekkan, Instagram sayfasında Ajda Pekkan'ın yaşını tiye alan esprili bir paylaşım yapmıştı.

Ajda Pekkandan Semiramis Pekkana: Bana en güzel armağan...

"GİZLİ BİLGİYMİŞ"

Semiramis Pekkan, photoshop'la yapılan fotoğrafı "Osmanlı arşivinde bulunmuş, gizli bilgiymiş..." notuyla paylaşmıştı.

Ajda Pekkandan Semiramis Pekkana: Bana en güzel armağan...

KARDEŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Sosyal medyada bir paylaşımda bulunan Ajda Pekkan, kız kardeşi Semiramis Pekkan'ın doğum gününü kutladı. Duygusal bir paylaşımda bulunan Süperstar, "Benim kıymetli ve biricik kardeşim, hayatın bana sunduğu en büyük armağan, kardeş, dost, yeri geldiğinde anne diye sarıldığım...Ailem, birlikte eğlenip güldüğüm, dert ortağım, canım Semiramis'ciğim doğum günün kutlu olsun ve daha nice güzel anılarımız sevinçlerimiz olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Ajda Pekkandan Semiramis Pekkana: Bana en güzel armağan...

Semiramis Pekkan'a birçok ünlü isim de tebrik mesajı attı. Süperstar'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.