Cadde Aksu’dan özel şarkı

Aksu’dan özel şarkı

25.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altı yıl sonra ‘Biraz Pop Biraz Sezen’ albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Sezen Aksu, ‘Yıldızlar Şahidim’ dizisi için özel şarkı yazdı

Aksu’dan özel şarkı

Sezen Aksu, cuma günü Star TV’de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan, başrollerini Canan Ergüder, Berk Cankat, Özge Gürel ve Mesut Akusta’ın paylaştığı, ‘Yıldızlar Şahidim’ dizisine jest yaptı. Projede, Türkiye’nin en tanınmış pop şarkıcılarından ‘Aras’ karakterini canlandıracak olan Cankat, sözü ve müziği Minik Serçe’ye ait ‘Ortak Hafıza’ şarkısını seslendirecek.
Rolü için sanatçının oğlu Mithat Can Özer’le stüdyoda çalışan oyuncu, yaklaşık üç aydır şan ve dans dersleri alıyor. Çekimleri devam eden dizi için yoğun bir şekilde çalışan Cankat, boş zamanlarında müzikle uğraşıyor. Aksu’nun dizi için özel yazdığı ve oyuncunun seslendireceği parça, cuma akşamı izleyiciyle buluşacak.

Sosyal medyada gündem

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı, Yıldız Hülya Bilban’ın yönetmen koltuğunda oturduğu projede, Cankat ve Gürel ilk bölümde düet sahnesinde tanışacak.

Gürel de dizide, şarkıcı olmak isteyen ‘Haziran’ karakterine hayat verecek. İkilinin fanları ise sosyal medyadan sürekli dizinin ismini etiket yaparak günün en çok konuşulanlar listesine girmesini sağladı.