Cadde Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiği Muhammed Irmak'tan iddialara yanıt: Dava açıp özür dileteceğim!

Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiği Muhammed Irmak'tan iddialara yanıt: Dava açıp özür dileteceğim!

08.02.2024 - 09:56 | Son Güncellenme:

Muhammed Irmak isimli bir öğretmen, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden önce İstanbul'da oyuncu Ali Burak Ceylan'ın cüzdanını bulmuştu. Ceylan'ın, cüzdanını teslim eden Irmak ve ailesine yardım ettiği ortaya çıkmıştı. Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, Irmak’ın reklam yaptığını ve oyuncunun da bu duruma alet olduğunu iddia etti.

'Kalp Atışı' ve 'Kara Sevda' gibi yapımlarda yer alan oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan'ın cüzdanını bulan depremzede öğretmen Muhammed Irmak'ın ailesine yardım eli uzattığı ortaya çıkmıştı. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ilimizi daha etkileyen depremlerden 10 gün önce İstanbul'da bir oyuncunun cüzdanını bulduğunu söyleyen Irmak, yaşananları şöyle anlatmıştı:

Haberin Devamı

Depremden 10 gün önce, İstanbul'da bir yerde cüzdan buldum. Meğer cüzdanın sahibi ünlü bir oyuncuymuş. Cüzdanı sahibine teslim ettiğimizde, bana "Bir gün başın dara düşerse beni ara. Bundan sonra sen benim kardeşimsin" dedi.

"MERAK ETME, SANA DÖNECEĞİM"

"Ben de Adıyaman'a gittim, gittiğim gün depreme yakalandım. Akrabalarımız enkazın altında kaldı. Çoluk çocuk, geride kalan yaşlılar da dışarıda kaldı. Daha sonra yardım çalışmalarına katıldım ama ailem ve sevdiklerim ortada kalmışlardı. Benim de aklıma o cüzdanını bulduğum kişi geldi. Onu aradım, 'Abi bizim böyle bir ihtiyacımız var, ailemizi bir yere yerleştirebilir miyiz?' dedim. 'Sen merak etme, ben sana döneceğim' dedi."

Sonra beni aradı. Dedi ki, 'Eviniz hazır, ailen gelsin.' Kardeşim beni bir aradı, meğer adam bize İstanbul'un en güzel yerlerinden Bağdat Caddesi'nde üç katlı bir köşk ayarlamış, bütün sevdiklerimi, çoluk çocukları yaşlıları oraya yerleştirmiş. Aileme de demiş ki; 'Mesele cüzdan değil, benim size yardım etmem gerekiyor.'

Ali Burak Ceylanın yardım ettiği Muhammed Irmaktan iddialara yanıt: Dava açıp özür dileteceğim

"BU BENİM İÇİN ŞEREF MERTEBESİDİR"

Konuya dair açıklama yapan ünlü oyuncu Burak Ceylan ise “Allah, Muhammed’i karşıma çıkardıysa bir sebebi var. Bu benim için şeref mertebesidir” demişti.

Ali Burak Ceylanın yardım ettiği Muhammed Irmaktan iddialara yanıt: Dava açıp özür dileteceğim

Fakat sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, Irmak’ın reklam yaptığını ve oyuncunun da bu duruma alet olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

"YAŞANANLAR DOĞRU"

Ali Burak Ceylan ise iddialara şu sözlerle yanıt verdi:

Yaşananlar doğru. Kardeşimiz deprem mağduru. Bu tür haberlerle deprem şehitlerimize saygısızlık oluyor. Bu konuda en doğruyu Muhammed söyler.

Ali Burak Ceylanın yardım ettiği Muhammed Irmaktan iddialara yanıt: Dava açıp özür dileteceğim

"YAŞADIĞIMIZ HER ŞEY KAYITLI"

Muhammed Irmak ise “Yaşadığımız her şey kayıtlı. Bu iddiaları atanlara dava açacağım ve özür dileyecek” dedi.

Ali Burak Ceylanın yardım ettiği Muhammed Irmaktan iddialara yanıt: Dava açıp özür dileteceğim