Cadde Alişan'dan çocukları ve yeğenleriyle yeni kare

Alişan'dan çocukları ve yeğenleriyle yeni kare

06.11.2021 - 11:47 | Son Güncellenme:

Kardeşinin vefatıyla zor günler geçiren Alişan, toparlanmaya çalışıyor. Ailesi ve işi arasında mekik dokuyan ünlü şarkıcı, vaktinin çoğunu çocukları ve yeğenlerine ayırıyor. Onlarla keyifli zamanlar geçiren iki çocuk babası, önceki gün kardeşinin kızları Eyşan ve Ceylan ile kendi oğlu Burak ve kızı Eliz'le çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Alişandan çocukları ve yeğenleriyle yeni kare

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle toprağa veren şarkıcı Alişan, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Vaktinin tamamını ailesiyle geçiren ünlü isim, kendisine emanet edindiği yeğenleri Eyşan ve Ceylan'ı çocuklarından ayırmıyor.

Haberin Devamı

Kardeşinin vefatı sonrası 'Artık dört çocuğum var' diyen ünlü şarkıcı, sık sık yeğenleriyle vakit geçiriyor. Önceki gün de yeğenleri ve çocuklarıyla eğlenceli bir gün geçiren Alişan, onlarla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Alişandan çocukları ve yeğenleriyle yeni kare

"ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR"
Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, "Abim bizi öksüz bıraktın, gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı. İki çocuğum, iki yeğenim vardı, şimdi dört çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim"

Haberin Devamı

Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um... Seni çok seviyorum. Allah’ım mekanını cennet eylesin inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

Alişandan çocukları ve yeğenleriyle yeni kare