Cadde Alişan'dan oğlu Burak'la havuz pozu

Alişan'dan oğlu Burak'la havuz pozu

01.09.2022 - 08:06 | Son Güncellenme:

Yaklaşık dört yıl önce nikah masasına oturduğu Buse Varol ile mutlu evliliği devam eden Alişan, şimdilerde tatilin tadını çıkartıyor. Yazın son günlerinde eşi ve çocuklarıyla Çeşme Alaçatı'da yorgunluk atan ünlü şarkıcı, keyifli anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Çocuklarıyla yakından ilgilenen Alişan, son olarak oğlu Burak'la havuzda verdiği pozu yayınladı. Buse Varol da eşi ve oğlunun fotoğrafına kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...

Alişandan oğlu Burakla havuz pozu

Dizi setindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen ve birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran Buse Varol ile Alişan, 2019'un şubat ayında oğlu Burak'ın doğumuyla ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı. Ünlü ikili, 2020 yılında da kızları Eliz'i kucaklarına almıştı. İki çocuklu mutlu bir evlilikleri olan ünlü çift, birlikte stüdyoya girdikleri anı takipçileriyle paylaşmıştı.

Haberin Devamı

STÜDYOYA GİRDİLER

Alişan'ın bateri çaldığı, Buse Varol'un eşinin 'İkimize Birden' şarkısını söylediği videoya binlerce yorum gelmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları çiftin çok tatlı olduğunu ve eğlendiklerini söylerken; bazıları da "Özür dilerim kulaklarım", "Olmamış", "Ne denir ki? Her şeyi illa deneyecekler" gibi olumsuz yorumlar yapmışlardı.

Alişandan oğlu Burakla havuz pozu

"NE BEN BATERİSTİM NE DE EŞİM ŞARKICI"

Bunun üzerine Alişan ve Buse Varol da sessizliğini bozmuştu. Eleştirilere yanıt veren ünlü çiftten Alişan, "Kimse panik yapmasın lütfen. Aramızda arkadaşımızın mekanında eğlenmek için çektiğimiz bir video.. İyi yada kötü bir derdimiz yok. Ne ben bateristim ne de eşim şarkıcı.. Dinleyin gülün geçin. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın" demişti.

Haberin Devamı

Buse Varol ise "Sevgili yorum yapanlar şarkıcı olma gibi bir hayalim yok, sadece kocamla eğlendik hem de çok. Sizler de sevdiklerinizle eğlenmeyi deneyin. Her yaptığımızı bu kadar ciddiye almayın. Komik buluyorsanız gülün geçin. Hepinize sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.

ÇOCUKLARIYLA POZUNA YORUM YAĞDI

Bir dönem boşanacakları haberleriyle gündeme gelen ve ardından aralarındaki buzları eriten çiftten Alişan, birkaç hafta önce oğlu ve kızıyla objektif karşısına geçmişti. Alişan, Burak ve Eliz ile verdiği poza; "Abisi hep böyle bakar kardeşine" notunu kalp ve nazar boncuğu emojileriyle eklemişti. Ünlü türkücünün paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Alişandan oğlu Burakla havuz pozu

Ünlü türkücünün eşi Buse Varol, "Canlarım" yorumunu yaparken; Alişan'ın merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş ise "Maşallah onlara. Abisi her zaman öyle bakacak" ifadelerini kullanmıştı.

"YAZ SONU AYNI RENGİ YAKALADIK"

Yazın son günlerini iki çocuğu ve oyuncu eşi ile Alaçatı'da geçiren Alişan, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Çocuklarıyla özel olarak ilgilenen ünlü şarkıcı, dün oğlu Burak'la verdiği pozu paylaştı. Baba-oğul havuz keyfi yaptıkları anda fotoğraf çektiren Alişan, paylaşımına; "Yaz sonu aynı rengi yakaladık. Şimdi İstanbul'a dönüş" notunu düştü. 

Haberin Devamı

Eşi Alişan ve oğlu Burak'ın fotoğrafını kayıtsız kalamayan Buse Varol ise gönderiye; "Yerim sizi aşklarım" yorumunu yaptı.

Alişandan oğlu Burakla havuz pozu