Cadde ALIŞVERiŞ PARTiSiNE DAVET VAR

ALIŞVERiŞ PARTiSiNE DAVET VAR

13.09.2012 - 20:11 | Son Güncellenme:

Bu akşam Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi’nde mağazaların her biri sürprizler, müzik ve ikramlarla parti mekanlarına dönüşüyor. Vogue Fashion’s Night Out’a özel indirim, moda çekimleri ve sürpriz defileleri kaçırmayın

ALIŞVERiŞ PARTiSiNE DAVET VAR

Son üç yıldır bir gece için mağazaların gece yarısına kadar açık kaldığı Vogue Fashion’s Night Out, davetler, promosyonlar ve eğlenceli aktivitelerle alışveriş keyfini katlıyor. Bu sene dördüncü kez, New York, Paris gibi metropollerin de aralarında olduğu 19 ülkede düzenlenen alışveriş şenliği geçen yıl 75 milyon dolarlık ciro getirdi. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz’a göre bu yıl hedeflenen ciro 100 milyon dolara çok yakın olacak. Moda editörlerinin styling yapacağı gecede özel moda çekimlerine katılabilir, tasarımcıların hazırladığı özel kokteyllerin tadına bakabilirsiniz. İndirimli alışveriş fırsatı ve sürpriz hediyeleri de hatırlatalım.
Vogue Fashion’s Night Out 2012’ye katılan 19 ülke; ABD, Almanya, Avustralya, Brezilya, Çin, Fransa, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Kore, Meksika, Portekiz, Rusya, Tayvan, Türkiye ve Yunanistan.
İstinye Park, Markalar Sokağı’nda ‘Fashion Glows’ konseptli VIP parti düzenleniyor. Bu alanda saat 21.00’de başlayıp gece yarısına kadar devam edecek partide, 90’ların sonu ve 2000’lerin başında uzunca bir süre G Point ismiyle DJ’lik yapan Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz performansı olacak. Özel dekor ve ışık şovlarıyla görsel bir şölene hazır olun.
* Yapı Kredi Worldcard sahipleri İstinye Park’ta kurulacak stüdyoda Mehmet Turgut’un kişiye özel moda çekimine katılma fırsatı bulacak.
* Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinye Park’taki alışveriş coşkusuna gece boyunca Virgin Radio müzikleriyle eşlik edecek.
* Etkinliklerle ilgili detayları #vfnoturkiye etiketiyle ve www.facebook.com/FNOTurkiye hesabından takip edilebilirsiniz.

Haberin Devamı

ARZU KAPROL HATIRASI

Arzu Kaprol, Vogue Fashion’s Night Out’a özel alışveriş çantası ve tişört tasarladı. Satışlardan elde edilecek gelir Tohum ve Otizm Vakfı’na bağışlanacak. Bu vesileyle Arzu Kaprol'le konuştuk.

Teklif gelince nasıl bir tasarım yapmayı hayal ettiniz?
Keyifle kabul ettim. Tohum ve Otizm Vakfı’na destek sağlanıyor olması hem de bu gecenin hatırası olarak kalıyor olması çok keyifli. Hatıra ürünleri ben de kullanmayı çok seviyorum. Sosyal sorumluluk kısmı ve o geceyi hatırlanacak bir objeyle ilişkilendirmek adına bence çok anlamlı.
O an yaşadığınız dönemin ruh halinin koleksiyona etkisi otomatikman ortaya çıkıyor. Çantanın üzerindeki desen şu an Arzu Kaprol kış koleksiyonunda da kullandığımız akışkan su deseni. Bu deseni çantaya da uyarladık. Arzu Kaprol koleksiyonundan bir detayı FNO için ölümsüzleştirmiş olduk. Aynı zamanda fosfor yeşili rengi benimle çok özdeşleşmiş bir renk. Yaklaşık 10 yıldır bu şekilde makyaj yapıyorum. Dolayısıyla o rengi de bunun bir yerine koymak keyifli oldu.

Haberin Devamı


Çantayı tasarlarken nelere önem verdiniz?
Özellikle daha sonraki zamanlarda da rahat kombinlenebilecek içinde o gecenin izlerini taşıyan, başka zaman da kullanabilecek bir ürün yaratmak istedim. Doğal malzemelerden hazırlanan çantayı shopping bag olarak günlük hayatta çok kullanacağımı düşünüyorum.


Sizin için hatıra değeri taşıyan ürünleri nasıl değerlendiriyorsunuz?
Farklı ülkelerden aldığım küçük aksesuarlar, uğruna inandığım objeleri kıyafetlerimde ve tasarımlarımda da taşıyorum. Bir geceyle özdeştirilmesi, özel anları yaratmak çok kıymetli. Yoksa yaşayıp fark etmeden devam edebilirsiniz.


Fashion’s Night Out etkinliğini nasıl buluyorsunuz?
Bu geceyi heyecan verici buluyorum. Daha önceleri tesadüfen Milanoda'ydım. Orada yapılan Fashion Night Out'u daha iyi biliyorum. İstanbul'un içindeki moda ve tasarım algısını ve heyecanını hissetmek adına keyifli bir aktivite. Geceye ben de tişörtümüzü giyerek başlayacağım.

Bu akşam için sizin planınız nedir?
Önce Nişantaşı sonra İstinye Park'ta mağazamızda styling yapıyor olacağım. Tişörtü de styling’te kullanmak istiyorum. Var olan Arzu Kaprol koleksiyonunda bu geceye özel ürünler ve defile parçalarından aksesuarları o gün özel fiyatlarla satışa çıkaracağız.

Haberin Devamı

NiŞANTAŞI

A46: A46 Boutique Nişantaşı’nda markanın yaratıcısı Tuvana Büyükçınar Demir’in FNO için tasarladığı sürpriz ürünlerin yanı sıra Tuvanam ve Tutti koleksiyonlarında geceye özel indirimler de olacak. İkramlar ve müzikse gecenin dinamizmini yükseltecek.

CALVIN CLEIN: Geceye özel yüzde 25’e varan indirimi ve mağazanın önünde düzenlenecek sürpriz defileyi kaçırmayın.

ALTINBAŞ: Altınbaş Nişantaşı mağazasının içinde sanal ayna kurulacak. Böylece beğendiğiniz takıları anında kendi üzerinizde görebileceksiniz. Vogue Türkiye editörlerinin sezon ürünlerinden seçtiklerini keşfederken şampanya, çikolata ve meyve ikramıyla kendinizi şımartın.

LACOSTE: 18.00-24.00 arasında İstinye Park, Nişantaşı City’s, Bağdat Caddesi mağazalarında yüzde 20 indirim uygulanacak.

Haberin Devamı

PRADA: Prada Grup, bu seneki FNO organizasyonunda tüm gün yapılacak satışlardan elde edilen gelirin belirlenen bir yüzdesini yardım kurumuna bağışlama kararı aldı.
Bu doğrultuda FNO gecesine özel Türkiye’den elde edilen gelirin bir kısmı Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

THE HOUSE HOTEL: The House Hotel Nişantaşı FNO’ya özel olarak üç tasarımcıya en favori kokteyllerini hazırlattı. Abdi İpekçi Caddesi’nde, otelin önündeki standda sunulacak kokteyller Aslı Filinta, Elif Cığızoğlu ve Gamze Saraçoğlu imzalı.

DEMSA: Demsa Group Luxury, monobrand ve Brandroom’larda özel müzik ve ikram eşliğinde misafirlerini ağırlayacak. En yüksek tutarda alışveriş yapanlara, Triwa’nın özel saat hediyelerinin yanı sıra cruise seyahatinden Pera Palas Hotel’de akşam yemeği, konaklama, SPA ve 5 çayı keyfine kadar pek çok hediye bir arada sunulacak.

ELLE: City’s mağazasına gelenler, yeni sezon ürünlerinde FNO’ya özel yüzde 40 indirim avantajından yararlanma şansı bulacak. İsteyenler ‘Wanna be a Rock Star’ fotoğraf etkinliğine de katılabilecek.

Haberin Devamı

SALLY HANSEN
Tasarımcı Alexander Wang, Tracy Reese ve Prabal Gurung’le özel projelere imza atan Sally Hansen yeni Limited Edition oje koleksiyonuyla FNO 2012’de tırnaklarda tasarım rüzgarı estiriyor. 14 farklı renkli seçe-neğiyle ojeyi kullanan herkes kendini podyumda hissediyor.

DiLEK HANiF
Dilek Hanif’in tarihi Ralli Apartmanı’ndaki showroom’unda canlı müzik eşliğinde indirimli alışveriş fırsatı var. Kırmızı halıyla karşılanacak misafirleri ikramlar bekliyor. Ayrıca 500 TL üzerindeki alışverişlere Dilek Hanif tasarımı armalı gömlek hediye.

iSTiNYE PARK

MICHAEL KORS
: Yemek ve içki eşliğinde sürprizlerle dolu bir gece için Michael Kors’a uğramayı unutmayın.

LOUIS VUITTON: Louis Vuitton, Nişantaşı, İstinyePark ve Suadiye’deki mağazalarında New York’taki Whitney Museum’da sergilenen ünlü Japon sanatçı Yayoi Kusama’nın eserlerini vitrinlerine taşıyor.

ROBERTO BRAVO: Roberto Bravo İstinyePark standında kırmızı halı heyecanı yaşatıyor. Kırmızı halı üzerinde fotoğrafını çektirenler karelerini dijital olarak anında alacak. Fotoğrafını Facebook sayfalarında paylaşanlar mücevher taşlı, pırlantalı kolyeler gibi sürpriz hediyeler kazanıyor.

BOYNER: Boyner mağazalarında FNO’ya özel etkinlikler, sürprizler, yüzlerce markada geceye özel hediyeler ve indirimler sizleri bekliyor.

DIVARESE?
Tasarımcı Ahmet Baytar tarafından FNO’ya özel olarak tasarlanan bileklikler sunuluyor. Ayrıca yeni sezon ürünlerinde indirimli fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.

BAĞDAT CADDESi

ÖZLEM SÜER: Yeni satış noktası Özlem Süer Suadiye’de özel bir etkinlik düzenleniyor. ‘Nighties by Özlem Süer’ ikram ve hediyelerin yanında 90’ların hit şarkılarının çalınacağı bir partiye dönüşecek. Ayrıca katılımcılar 90’lar stylingi’yle Mehmet Turgut’a poz verecek. Yüzde 70 indirim fırsatı da var.

BEYMEN: Tüm Beymen ve Beymen Club’larda FNO’ya özel süprizler olacak.

STEVE MADDEN: Sonbahar-kış koleksiyonu’ndaki tüm ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı sunan marka, ayakkabı tutkunlarını mağazalarına bekliyor.

DESA: Canlı müzik, ikramlar, tasarımcılarla moda sohbetleri, eğlenceli etkinlikler ve yeni koleksiyon ürünlerini herkesten önce keşfetme fırsatını kaçırmayın.

BURBERRY: Burberry mağazalarından alışveriş yapan herkese orijinal şişesinde 5 ml. Burberry Body hediye. Ayrıca çikolatalı brownie ve şampanya servisi detayını da atlamayalım.