Cadde Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman'ın kızları Alina bir yaşında! 'İyi ki doğdun tatlı bebeğim'

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman'ın kızları Alina bir yaşında! 'İyi ki doğdun tatlı bebeğim'

09.06.2022 - 08:20 | Son Güncellenme:

2017 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu Tolgahan Sayışman ile iki çocuklu mutlu bir evliliği olan Almeda Abazi, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Eşi ve çocuklarıyla mutluluk pozlarını sık sık paylaşan tescilli güzelin kızı Alina, bir yaşına bastı. Abazi kızının yeni yaşını Instagram'dan yaptığı paylaşımla kutladı.

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışmanın kızları Alina bir yaşında İyi ki doğdun tatlı bebeğim

Almeda Abazi ile oyuncu Tolgahan Sayışman, 2014'ta aşk yaşamaya başlamış, 13 Şubat 2017 tarihinde Los Angeles'ta nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Efehan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ünlü çiftin, Haziran 2021'de ise Alina adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

"EVLENDİKTEN SONRA OYUNCULUĞU BIRAKTIM"

Arnavutluk doğumlu 30 yaşındaki oyuncu, 'Konak' ve Ayrılık' dizilerinin yanı sıra bir döneme damga vuran 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Valeria' karakteriyle yer almış, 'Survivor'ın eski yarışmacısı Murat Ceylan'la birlikte 'Para Bende' programını sunmuştu. Abazi, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da ise 2012 ve 2015 yıllarında mücadele etmişti.

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışmanın kızları Alina bir yaşında İyi ki doğdun tatlı bebeğim

Geçtiğimiz şubat ayında kendisinden 11 yaş büyük eşiyle birlikte bir doğum günü partisine katılan Almeda Abazi, "Ben oyunculuğu bıraktım, zaten evlenmeden önce iki ya da üç projede yer almıştım. Evlendikten sonra tamamen bıraktım" şeklinde konuşmuştu.

"BİZ SIRAMIZI SAVDIK"

Dokuz yıldır ekranlardan uzak olan Almeda, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusunu, "Hayır düşünmüyorum. Bir kızımız, bir oğlumuz var. Biz sıramızı savdık, çocuk defterini kapattık. Allah isteyen herkese versin" şeklinde yanıtlamıştı.

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışmanın kızları Alina bir yaşında İyi ki doğdun tatlı bebeğim

Haberin Devamı

Tolgahan ise eşinin üçüncü çocuk istemediği yönündeki açıklamalarıyla ilgili, "Kendi adına konuşuyor. Ben istiyorum, 'hayır' demedim, 'kapattık' demedim. Kendi aramızda tartışma konusu. Şaka bir tarafa, şu an için tamam. Keyifler yerinde. Zor bir süreç geçirdi, ikinci çocuk kolay değil. Biri iki yaş sendromunu yaşıyor, 3’e basmak üzere. diğeri 10 aylık, felaket bir cimcime oldu. Şu an üçüncü çocuk konusunu konuşmak bizim için doğru değil” açıklamasını yaptı.

ALİNA BÜYÜYOR

Eşi ve çocuklarıyla verdiği pozları sık sık takipçileriyle paylaşan Abazi, son olarak kızı Alina'nın 1'inci yaşını kutladı. Minik kızını pastasıyla fotoğraflayan 2008 Miss Globe Kâinat Güzeli ünlü isim, paylaşımına şu notu düştü:

Benim küçük gün ışığım 1 yaşında. Seni seviyorum. İyi ki tatlı bebeğim.

ALMEDA KAYITSIZ KALAMADI

Eşinin paylaştığı kareleri kendi sosyal medya hesabından paylaşan Tolgahan Sayışman ise gönderisinde; "İyi ki doğmuş benim prensesim. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Sayışman'ın paylaşımına kayıtsız kalmayan Almeda Abazi ise eşine "Benim prensesim" diye yorum yaptı. Yakışıklı oyuncu da bu yoruma; "Hayır benim prensesim" yanıtını verdi.

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışmanın kızları Alina bir yaşında İyi ki doğdun tatlı bebeğim