Cadde Tolgahan Sayışman'dan Hatice Aslan ve 'Lale Devri itirafı!

Tolgahan Sayışman'dan Hatice Aslan ve 'Lale Devri itirafı!

02.06.2022 - 17:30 | Son Güncellenme:

'Aynasız Haluk' filminin yapımcılığını üstlenen ve başrolünde yer alan Tolgahan Sayışman, '40' programına konuk oldu. Eşi Almeda Sayışman ile arasındaki kıskançlık konusuna açıklık getiren oyuncu, 2010-2014 yılları arasında rol aldığı 'Lale Devri' dizisinde Hatice Aslan'la yaşadığı ve rol arkadaşının açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen tartışma hakkında ilk kez konuştu.

Tolgahan Sayışmandan Hatice Aslan ve Lale Devri itirafı

BluTV'de yayınlanan 40'ın sunucusu Cansu Canan Özgen'in "Tolgahan Sayışman babasından neler gördü" sorusu üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Tolgahan Sayışman, "Böyle bir soruya böyle bir tepki vereceğimi bilmiyordum. Böyle bir adam değilim. 'Babam' deyince aklıma Efehan geliyor, babama yaptığım yanlışlar gözümün önüne geliyor. Ondan böyle etkilendim. Duygulanmamın nedeni sadece babam da değil, çok fazla olay. Erkek evladınız olunca anlayabileceksiniz bazı şeyleri" dedi.

Tolgahan Sayışmandan Hatice Aslan ve Lale Devri itirafı

Haberin Devamı

"EFE ANNESİNE GİTTİĞİNDE BİLE KISKANIYORUM"

2008'de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Almeda Abazi ile 2017 yılında nikâh masasına oturan, iki çocuk babası yakışıklı oyuncu, "Eşiniz kıskanç mı?" sorusuna, "Almeda’yı kızdırmak o kadar güzel ki, size anlatamam. Kızdığı zaman çok sevimli oluyor. Sinirlenip tribe bağladığında bana çok sevimli ve komik geliyor. Bu konu da onun çok sinirlendiği konulardan. Haber doğru değil. Sahneden dolayı ayrılık yaşamadık. Adı kıskanca çıktı ama çok anlayışlıdır. Ben daha kıskancım, her şeyi kıskanırım. Sevdiğim insanı kıskanırım, Efe annesine gittiği zaman bile benim beynimde bir yerler yanmaya başlıyor. Anne diyor, ‘Niye baba demiyorsun lan’ diyesim geliyor, önce 'Baba' diyeceksin. Bende öyle bir durum var, sevdiğimi paylaşamıyorum. 20 yaşındaki Tolga’yı düşünsene, adam kıskançlık dozajı yok, öfke kontrolü yok. O dönemde yanımdaki insanlar sıkıntılar çekmiş olabilirler" yanıtını verdi.

Tolgahan Sayışmandan Hatice Aslan ve Lale Devri itirafı

Haberin Devamı

"ESKİDEN ÖFKE KONTROLÜ OLMAYAN BİR ADAMDIM"

Bir dönemin çok konuşulan dizisi Lale Devri'nde dört sezon boyunca 'Çınar' karakterine hayat veren Sayışman'a, rol arkadaşı Hatice Aslan’la yaşadığı tartışma sonrası 'itme' ve 'darp' iddiası üzerine "Kendimden eminim isterse bu konuda mahkemeye gidebilir" şeklindeki açıklaması hatırlatıldı. Oyuncu, haberlere de konu olan gerilim hakkında şu ifadeleri kullandı:

O dönemi kafamda sildim, açıklamaları bile hatırlamıyorum. Geçenlerde Hatice Hanım'la çok güzel bir şekilde tatlıya bağladık. O da konuyu doğru bir şekilde ifade etti. Benim konuşmam burada doğru olmaz. Öyle kalsın, orada tatsız bir dönem yaşandı, sonrasında biz o tatsız dönemi tatlıya bağladık. Yaşla beraber öfke kontrolüm var, eskiden biraz daha öfke kontrolü olmayan bir adamdım, onu itiraf edebilirim.

TOLGAHAN SAYIŞMAN KALÇA ESTETİĞİ YAPTIRDI MI?

2013 yılında hemoroid ve fıtık ameliyatı olan, hakkında 'Kalça estetiği yaptırdı' haberleri çıkan 40 yaşındaki oyuncu, "Türkiye'de sadece ben hemoroid sıkıntısını yaşıyormuşum gibi bir durum oluştu yıllar içerisinde. Sağ olsun Beyaz’ın bana bıraktığı miras oldu. 'Beyaz Show' tarihinin en çok izlenen beş programdan birinde bu esprinin gündeme gelmesi benim şanssızlığım oldu. Beyaz bunun üzerine çok gittiği için, oradan bu tarzda espriler türedi. Gülüp geçtiğim şeyler bunlar, dert eden bir adam değilim. Kalça estetiği haberi de; fissür, hemoroid ve bel fıtığı operasyonları geçirdim. Mide rahatsızlığı nedeniyle mide operasyonu da geçirdim. O operasyonları öyle yazmak yerine, o bölgede daha estetik bir ameliyat haline getirmek için yazdılar herhalde. Başlık enteresandı o zaman. Dokuz sene sonra katıldığım bir programda da soruluyor. Niye yaptırayım, bir erkek niye kalça estetiği yaptırsın? Yaptıracak bir sürü başka şey varken. Hiç estetik yaptırmadım. Estetiğe karşı bir adam değilim. Gerek görürsem niye yaptırmayayım?" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"KİMSEYE GÜVENMEMEKTE FAYDA VAR"

Tolgahan Sayışman, "Hiç ihanete uğradınız mı?" sorusunu, "Kadın erkek ilişkisi olarak düşünmeyeceksek evet. Düşüncesel manada güvendiğim insanlar tarafından istemediğim şekilde bazı yaptırımlara maruz kaldım. İyi de oldu. İki senedir çok ciddi bir ticaretin içindeyim, hala görüyorum aynı şeyi, son dönemde tanıştığım insanlar ahlaki değerlere çok fazla önem vermiyorlar, ne yazık ki. Kimseye güvenmemekte fayda var. İyi niyetlerin hep suistimal olduğunu görüyorum, ne kadar iyi niyetli iseniz o kadar suistimal ediliyorsunuz. Ben de iyi niyetli olmayı bıraktım algılanmasın, değil. Sadece başka önlemler aldım, güvenmiyorum mesela. İkna olmak ve ispat edilmesini istiyorum bir insanın güven teşkil etmesi için. İnsanların bir lafıyla artık hareket etmiyorum" şeklinde cevapladı.