Cadde ALTAY’IN SELAMI VAR

ALTAY’IN SELAMI VAR

08.07.2010 - 00:13 | Son Güncellenme:

Popçu Altay, her yıl olduğu gibi yaz sezonunu yine Bodrum’da açtı.

ALTAY’IN SELAMI VAR

Türkbükü’nde yazlığı bulunan şarkıcının küçük bir motor yatı da var. Sahne almadığı günleri eşi Gülsüm’le geçiren Altay, önceki gün İstanbul’dan gelen baldızı Muzi Karaata’yı ağırladı.

Haberin Devamı

AZ İŞ, ÇOK TATİL
Fatih Ürek, bu yıl başına kadar Bodrum’da hem şarkı söylüyor, hem mekan işletiyordu. Fakat bu yaz kendine daha çok zaman ayırmayı seçti. Bodrum Türkbükü’nde yeni açılan Pashas Club’da sadece çarşamba günleri sahne alacak şarkıcı, kalan zamanını Lola Beach’te dinlenerek geçiriyor.

MEYDAN OKUDU, KAYBETTi
Seda Sayan’dan boşanan türkücü Onur Şan, aldığı jet-ski dersleri sayesinde usta bir sürücü oldu. Türkbükü Mavi Otel’de kalan Şan, önceki gün Metro Turizm’in sahibi Talip Öztürk’le jet-ski yarışı yaptı. Öztürk, türkücüyü açık ara farkla geride bıraktı. Yenilgisine esprili bir kılıf bulan Şan, “Yarışta tur bindirdiğim için geride kaldım. Siz de beni kaybetti sandınız” dedi.

TÜRBÜKÜ’NDE AFRİKA RÜZGARI ESTİ
Bodrum’un Türkbükü sahilleri, Yaprak Üstüngel ve Sinan Öncel’in düğününde dünyaca ünlü Güney Afrikalı sanatçı Helena Hettema konserine ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin eski Güney Afrika Büyükelçisi Ferhat Ataman ile eşi Ayşe Ataman’ın daveti üzerine Türkiye’ye gelen ve işadamı Can Üstüngel ile işadamı İlhan Öncel’in çocuklarının Divan Palmira Oteli’ndeki düğününde sahne alan Hettema, izleyenleri büyüledi. Dünya basınının, ‘Brel, Piaf ve Marlene Dietriich’in birleşimi’ olarak yorumladığı Hettema, Tracy Chapman, Janis Joplin ve Marianne Faithful’un modern çizgilerini de sahneye taşımasıyla tanınıyor. “Türkler ve Türkiye kalbimi fethetti” diyen Hettema, Bodrum’un güzelliği ve insanlarının sıcaklığını unutamayacağını söyledi.