Cadde Antonio Banderas'a Kerem Bürsin dopingi!

Antonio Banderas'a Kerem Bürsin dopingi!

16.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü İspanyol aktör Antonio Banderas, 3.1 milyon takipçili sosyal medya hesabında ortalama 500 yorum alırken, Kerem Bürsin'le paylaştığı karelere ise binlerce mesaj gelmesi dikkat çekti.

Antonio Banderasa Kerem Bürsin dopingi

Antonio Banderas ve Kerem Bürsin, bir kez daha bir araya geldi. Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz ay Malaga Film Festivali'ne gittiğinde 61 yaşındaki aktörün başrolünde yer aldığı 'Company' müzikalini izlemiş, çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak, gündem olmuştu.

Haberin Devamı

"SEN EN İYİSİSİN"

Banderas ise Instagram gönderisine “Love Is In The Air dizisiyle başarı kazanan Türk oyuncu Kerem Bürsin ‘Company’i görmeye geldi. Oyundan büyük keyif aldı" notunu düşmüştü. Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Bürsin de “Sen en iyisisin” yorumunu yazmıştı.

Antonio Banderasa Kerem Bürsin dopingi

Bürsin’in eski sevgilisi Hande Erçel’le başrolü paylaştığı ve geçtiğimiz yıl final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisi, yurt dışında 'Love Is In The Air' adıyla yayınlanıyor.

YORUM YAĞDI

Dünyaca ünlü İspanyol yıldız, Kerem Bürsin'i bu defa İspanya'daki davetine çağırdı. Banderas, ilk önce eşi Nicole Banderas ve Bürsin'le karesini, 3.1 milyon takşpçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Sanatçı, iki saat sonra oyuncuyla 'selfie' yaptığı fotoğrafı da sevenlerinin beğenisine sundu.

Antonio Banderasa Kerem Bürsin dopingi

Haberin Devamı

Banderas'ın normalde paylaştığı kareler ortalama 500 yorum alırken, Bürsin'le pozlarına ise binlerce mesaj yağdı. İki kareye 12 saat dolmadan iki binden fazla yorum yapıldı. Banderas'ın Bürsin'le 20 Mart'ta paylaştığı kareye ise 3 bin 500'den fazla yorum gelmişti.

Öte yandan Bürsin, Malaga'da çekilen karelere, "Ne gün ama! Ne unutulmaz bir deneyim! Antonio Banderas ve Nicole Banderas'a teşekkür ederim. Büyük bir zevkti. Tekrar görüşmek üzere" notunu yazdı.

İTALYANLARIN GÖZDESİ

Rol aldığı dizilerle yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin, şimdi de İtalya’nın gözdesi oldu.

Ülkenin Sky Uno kanalında yayınlanan seyahat ve reality show programı ‘Pechino Express’in geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde İstanbul’a yer verildi ve Kerem Bürsin’den bahsedildi. Projede, Bürsin’in Türkiye’nin en sevilen oyuncularından biri olduğu söylendi.