Cadde Arda Kural yeni projesini açıkladı!

Arda Kural yeni projesini açıkladı!

23.03.2022 - 17:01 | Son Güncellenme:

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, Melis Güvenç'in Youtube programına katılarak, merakla beklenen yeni projesini açıkladı. Özel hayatı hakkında da konuşan oyuncu, aşk hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.

Arda Kural yeni projesini açıkladı

Geçtiğimiz aylarda kariyeri ve özel hayatıyla yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Arda Kural, eski günlerine dönmeye çalışıyor. Psikoz teşhisi konulmasının ardından uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Kural, 20 gün de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda ekşi sözlük’te sevenlerinin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Sektöre neden döndünüz?" sorusuna, "Popüler olduğum dönemdeki düşüncelerim ve yapmak istediklerim bir şekilde alıkonulup, engellendi. Ben de değerli olduğumu hissedip, bir yandan kendimi değiştirmek ve geliştirmek için bir yandan da meşgul olduğum bütün meselelerimle bir sonuca varmak için uzak kaldım" yanıtını vermişti.

Arda Kural yeni projesini açıkladı

"KENDİ BESTELERİMİ YAPIYORUM"
Zor günleri geride bırakan Arda Kural, son olarak önceki gün Melis Güvenç'in Youtube programına konuk oldu. Kural, programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.

Oyuncu, "Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ŞİMDİ KENDİMİ GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM"
Yaşadığı zorlu süreçlerden sonra hala hırs ve öfke içinde olduğunu belirten Kural, "Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım. Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. 'Siz nesiniz' diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum" diye konuştu.

"AŞK İĞRENÇ BİR ŞEY"
10 yıllık süre içinde hiç ilişkisi olmadığını da anlatan Arda Kural, aşka inanmadığını söyleyerek, "Aile kurmak istemiyorum. Şu an aile kurarsam zaten çok tuhaf olur. 10 yıl içinde hiç ilişkim de olmadı. Aşk yaşamayı kim istemez, ama aşk iğrenç bir şey. Zaten manyak olmuşum, bunun üzerine bir de aşk yaşayacak halim yok" dedi.

Arda Kural yeni projesini açıkladı

"KİMSE İSTEYEREK SOKAKTA KALMAZ"
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Haberler.com'un stüdyosunda Melis Yaşar'ın sorularını yanıtlayan Arda Kural, sokakta kaldığı günlerden bahsederek şöyle konuşmuştu:

"Bir gün anneme gittim ve o psikolojideyken bana olan davranışlarını yanlış anladım. Sonra o zamanki bir hisle anneme 'seni öldüreceğim' dedim. O da bana bir ders vermek için polisi çağırdı. Polisler eve gelip beni oradan uzaklaştırdı. Son 3 gün falan dışarıda kaldım. Benimki gerçekten öfke bozukluğuydu, psikolojim çok bozuktu. Annem beni düzeltmek için uğraştığı için bana o şekilde davranmış. Bunu çok sonra anladım. Hatta sokakta kaldığım zaman soğuktan donarak ölecektim. Sonra annem beni eve aldı. Kimse isteyerek sokakta kalmaz zaten."

Yazarlar