Cadde 'Arkadaşız’ demişti! Fırat Tanış yakayı ele verdi

'Arkadaşız’ demişti! Fırat Tanış yakayı ele verdi

21.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' adlı dizide rol alan oyuncu Fırat Tanış (47), eşi Kübra Tanış'tan boşandıktan kısa bir süre sonra adının aşk dedikodularına karıştığı ve “Arkadaşız” dediği İklim Tamkan’la Nişantaşı'nda sarmaş dolaş, öpüşürken görüntülendi. Görüntülendiklerini fark edince bir mağazaya giren sevgililer, soruları yanıtsız bıraktı.

Arkadaşız’ demişti Fırat Tanış yakayı ele verdi

SEÇKİN ŞENVARDAR/ Milliyet
Daha önce 'Geniş Aile', 'İstanbullu Gelin', 'Kulüp', 'Aziz' gibi dizilerde rol alan Fırat Tanış, geçtiğimiz haftalarda Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘Empati’ programına konuk olmuştu. Bir dönem alkol tedavisi gören oyuncu, Taylan’ın; “Bunu yapmasaydın, yine aynı yerde olabilir miydin?” sorusuna, şu yanıtını vermişti:

Haberin Devamı

Olamazdım. Ben bu konuda çalışan, kendisiyle ilgili çalışma yapmak isteyen tanımadığım insanlara örnek olmamın anlamlı olduğunu düşünüyorum. Olmazdım. Çünkü kendi potansiyelinizin farkına varmanız için bağımsız olmanız; bağımlı değil, bağımsız olmanız gerek. Kim bilir nerede, ne olurdum bilmiyorum ama bu olmazdı yani. Seninle şu an burada bile duruyor olamazdım belki.

Arkadaşız’ demişti Fırat Tanış yakayı ele verdi

SEKİZ YILLIK EVLİLİK BEŞ DAKİKADA BİTMİŞTİ

Şimdilerde herhangi bir projede yer almayan Fırat Tanış, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Kübra Tanış ile Şubat 2022'de tek celsede boşanmıştı. Sekiz yıllık evliliklerini beş dakikada sonlandıran çiftin 8 yaşındaki kızları Zeyno'nun velayeti annesi Kübra Tanış'a verilmişti. Mahkeme, Tanış’ın eşine nafaka ödemesine hükmetmişti.

BOŞANDIKTAN İKİ AY SONRA TAMKAN'LA GÖRÜNTÜLENDİ

Boşanmanın ardından ortalarda görünmeyen Fırat Tanış, geçtiğimiz yıl nisan ayında sarışın bir kız arkadaşı ile birlikte Etiler’de objektiflere yansımıştı. Bir mekandan çıkan Tanış ve sarışın kız arkadaşı, yürüdükleri sırada çekildiklerini fark edince rahatsız olmuştu.

Arkadaşız’ demişti Fırat Tanış yakayı ele verdi

Muhabirlerin yanındaki hanımefendiyi sorduğu oyuncu, soruları yanıtsız bırakmayı tercih etmişti. Yollarına devam eden ikili, bir süre yürüdükten sonra cadde üzerinde bulunan bir binaya girmişti. Tanış'ın gizemli arkadaşının piyanist İklim Tamkan olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

NİŞANTAŞI'NDA SARMAŞ DOLAŞ

İklim Tamkan’la aşk yaşadığı haberlerini, “Arkadaşız” diyerek inkar eden Fırat Tanış, Nişantaşı’nda yakayı ele verdi. Çift, bir restoranda yemek yedikten sonra mekandan sarmaş dolaş çıkıp, yakınlardaki bir kozmetik mağazasına girdi.

Arkadaşız’ demişti Fırat Tanış yakayı ele verdi

SORULARA YANIT YOK

Alışveriş yaptıktan sonra caddede yürüyen ikiliden piyanist Tamkan, aşka gelerek 47 yaşındaki oyuncuyu boynundan öperken objektiflere takıldı. Görüntülendiklerini fark edince bu kez başka bir mağazaya giren sevgililer, soruları yanıtsız bıraktı. Oyuncu Fırat Tanış ve piyanist İklim Tamkan, hızlı adımlarla Nişantaşı’ndan ayrıldı.

Arkadaşız’ demişti Fırat Tanış yakayı ele verdi