Cadde 'Aşk' haberleri sonrası itiraf! 'Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü'

'Aşk' haberleri sonrası itiraf! 'Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü'

03.02.2024 - 09:34 | Son Güncellenme:

Ahmet Kural'ın başrol oynadığı, senaryo ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu ‘Efsane’ filminin galası önceki gün Zorlu PSM'de yapıldı. Galaya katılan isimler arasında Zara da yer aldı. Ünlü şarkıcı hakkında çıkan 'İlker Görgülü ile aşk' haberlerine açıklık getirdi.

Aşk haberleri sonrası itiraf Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü

Son dönemin gündem konusu estetik hakkında konuşan Zara, "Gerekiyorsa herkes için olabilir. Bu sosyolojik olarak araştırılması gereken bir şey. Neden buna ihtiyaç duyuluyor? Bir baskı mı var? Erkek yakışıklı, kadın da illa güzel olmak zorunda mı? Benim zaten en merak ettiğim durum bu. Konuyu araştırsalar aslında bunun üzerine tartışsak bence daha mantıklı" dedi.

Haberin Devamı

Botoks ile estetiği birbirinden ayıran ünlü şarkıcı, "Botoks güneş kremi gibi bir şey. Biraz da kendimizi korumak için yaptırdığımız şeyler" ifadelerini kullandı.

Aşk haberleri sonrası itiraf Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü

"İLK VE SON DEFA ORADA GÖRDÜM"

48 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı, geçtiğimiz günlerde iş insanı İlker Görgülü ile sahnede el ele şarkı söylemişti. Ardından ikilinin aşk yaşadıklarına dair haberler çıkmıştı.

Aşk haberleri sonrası itiraf Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü

Zara, "İlker Bey DM'den mesaj atmış. Ben de çok bakmadığım için görmemişim. O bir operasyon geçirmiş gözlerinden, ben de aslında bu operasyona rağmen beni dinlemeye geldiği için sahnede bir teşekkürde bulunuyorum ona. Aramızda aşk yok ama yanlış anlaşılabilecek bir görüntü. Ben Zara olmasam ve videoyu görsem 'Bunlar ilişki yaşamaya başlamışlar?' diye düşünürdüm. Onu ilk defa ve son defa orada gördüm" ifadelerini kullandı.