Cadde Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosu ve karakterleri...

Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosu ve karakterleri...

16.07.2021 - 19:09 | Son Güncellenme:

Aşk Mantık İntikam yeni bölümü ile bu akşam izleyicilerle buluşacak. Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Murat Öztürk gerçekleştiriyor. Peki Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler?

Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosu ve karakterleri...

Aşk Mantık İntikam dizisi her hafta cuma akşamı yayınlanıyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Dizinin oyuncuları ise merak ediliyor. Peki Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Haberin Devamı

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI

Esra Erten
(Burcu Özberk)


Ozan Korfalı
(İlhan Şen)


Çınar Yılmaz
(Burak Yörük)


Çağla Yılmaz
(Melisa Döngel)


Zümrüt Korfalı
(Günay Karacaoğlu)


Menekşe Erten
(Zeynep Kankonde)


Ekrem Erten
(Mehmet Korhan Fırat)


Yalçın Erten
(Süleyman Atanısev)


Reyhan Korfalı
(Birgül Ulusoy )


 

AŞK MANTIK İNTİKAM 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çatıda kilitli kalan ve eski defterleri açan Ozan’la Esra hiç beklenmedik şekilde Çağla’ya yakalanmışlardır. Ozan ve Esra durumu nasıl açıklayacaklarını bilemezler. Öte yandan Çınar’ın önerisiyle Menekşe’nin lokantası "Yakındakiler" uygulamasına katılır. Ozan, Çınar’ın sürekli olarak Esra’ya ilgili davranmasından rahatsız olmaya başlar. Kendine itiraf edemese de git gide Esra’yı Çınar’dan kıskanıyordur. Menekşe’nin lokantasının kalabalıklaşmasını hazmedemeyen Zümrüt ise hemen bu işi baltalama planları yapmaya başlar. Çağla, Ozan’ı sevdiğini Çınar’a itiraf eder. Çağla’nın Ozan’la yakınlaşabilmesi için tüm şirket çalışanlarının da davet edildiği bir doğum günü partisi düzenlerler. Çağla’nın doğum gününde Esra ve Ozan arasında ipler gerilir. Çınar ise Esra ve Ozan arasındaki bitmek bilmeyen gerilimin nedenini merak etmektedir. Esra’ya, Ozan’la neden sürekli sürtüşme halinde olduğunu sorar. Köşeye sıkışan Esra, Çınar’a gerçekleri itiraf edecek midir?