Cadde Aşk Mantık İntikam Esra, Burcu Özberk kimdir, hangi dizilerde oynadı? Burcu Özberk kaç yaşında?

Aşk Mantık İntikam Esra, Burcu Özberk kimdir, hangi dizilerde oynadı? Burcu Özberk kaç yaşında?

18.06.2021 - 19:20 | Son Güncellenme:

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Bu akşam ilk bölümü le ekranlarda olacak dizinin oyuncuları merak ediliyor. Peki Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında?

Aşk Mantık İntikam Esra, Burcu Özberk kimdir, hangi dizilerde oynadı Burcu Özberk kaç yaşında

Yaz sezonun gelmesiyle beraber yeni diziler ekranlarda izleyicilerle buluşmaya başladı. Aşk Mantık İntikam dizisi ise b akşam ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolünü oynuyor. Peki Burcu Özberk kimdir?

Haberin Devamı

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde doğdu. Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. 2017-2018 yılları arasında Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır.