Cadde Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

08.08.2022 - 11:19 | Son Güncellenme:

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Sen Yaşamaya Bak' adlı filmde rol alan Aslı Enver, popçu Murat Boz ile evliliğin eşiğinden döndüğü bir dargın bir barışık ilişkisi bittikten sonra bir türlü aşkta aradığı mutluluğu bulamamıştı. Son olarak Önder Öztarhan ile ilişkisini bitiren oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ünlü oyuncu yeni sevgilisiyle el ele görüntüleni.

Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

Bir dargın bir barışık uzun süre birlikte olduğu şarkıcı Murat Boz’la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver, Aralık 2021'de Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Basın mensuplarının "Hayırlı olsun, ilişkiniz nasıl gidiyor?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bırakmayan oyuncu, Öztarhan ile birlikteliği hakkında ilk kez konuşmuş, "İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum" demişti.

Haberin Devamı

"HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikiliden Öztarhan ise geçtiğimiz ocak ayında teve2'de yayınlanan 'Magazin Masası' programının sunucusu Esin Övet'in, Aslı Enver haberlerine ilişkin mesajına çarpıcı bir yanıt vermişti. Esin Övet, Öztarhan'ın mesajını canlı yayında şöyle aktarmıştı:

Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu.

Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER!

Geçtiğimiz aylarda ise Aslı Enver-Önder Öztarhan aşkında sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Güzel oyuncu, iş insanını sosyal medya hesabından takipten çıkmıştı. Ardından Önder Öztarhan da ünlü oyuncuyu Instagram'dan silmişti. Çiftin karşılıklı hamlesi, "Ayrıldılar" şeklinde yorumlanmıştı.

İŞTE AYRILIK NEDENİ...

Kendisinden 12 yaş büyük Önder Öztarhan ile birlikte olan Aslı Enver, konuyla ilgili iddialara ilk kez yanıt vermişti. Trafikte 'Söylemezsem Olmaz' programının objektifine takılan Enver, yaklaşık beş aydır birlikte olduğu Önder Öztarhan ile ilgili sorulara, “Zaman arkadaşlar, zaman önemli bir şey. Birbirimize zaman ayıramadık” yanıtını vermişti.

Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

Haberin Devamı

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Enver, aradığı aşkı buldu. Bir türlü aradığı aşkı bulamayan Enver, yeni aşka yelken açtı. Gossippasta'nın haberine göre, Enver, iş adamı Berkin Gökbudak ile Caddebostan'da el ele görüntülendi. Birlikte zaman geçiren ikili, görüntülendiklerini fark etmedi.

Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

BİR ÇOCUK BABASI

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak'ın yakın arkadaşları sayesinde tanıştığı öğrenildi. Yaz başında beri Enver ile birlikte olan Berkin Gökbudak'ın 8 yaşında bir çocuğu var.