Cadde Aslı Enver'den yeni paylaşım: Ben yaşamaya bakıyorum!

Aslı Enver'den yeni paylaşım: Ben yaşamaya bakıyorum!

16.03.2022 - 18:59 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Enver, son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İş insanı Önder Öztarhan'la yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncunun son pozları dikkat çekti.

Aslı Enverden yeni paylaşım: Ben yaşamaya bakıyorum

'Kavak Yelleri' dizisiyle tanınan, 'Suskunlar', 'İstanbullu Gelin' ve 'Babil' gibi sevilen yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Aslı Enver, son paylaşımıyla gündem oldu.

Haberin Devamı

ASLI'DAN YENİ POZLAR
Instagram'da 6.1 milyon takipçisi olan oyuncu, siyah elbisesiyle poz verdi. Keyifli olduğu dikkatlerden kaçmayan Enver, paylaşımına; "Ben yaşamaya bakıyorum" notunu düştü.

Dijital platformda yayınlanacak olan 'Sen Yaşamaya Bak' adlı filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 37 yaşındaki güzel oyuncunun fotoğraflarına; kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Aslı Enverden yeni paylaşım: Ben yaşamaya bakıyorum

AŞK BELGELENDİ
Uzun yıllar birlikte olduğu Murat Boz'la evliliğin eşiğinden dönen oyuncu Aslı Enver, Önder Öztarhan ile bir süredir aşk yaşıyor. İkili ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışsa da geçtiğimiz haftalarda aşk belgelendi.

Gossippasta tarafından görüntülenen ikili, baş başa keyif yaptı. Yaklaşık iki saat mekanda kalan çift, daha sonra Alaçatı sokaklarını dolaştı. Sevgililer, İstanbul’da görüntülenmemek için gözlerden uzak mekanlarda buluşuyor.

Aslı Enverden yeni paylaşım: Ben yaşamaya bakıyorum

Haberin Devamı

"HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"
Önder Öztarhan, geçtiğimiz aylarda 'Magazin Masası' programına yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu" ifadelerine yer vermişti.

MURAT BOZ'DAN AYRILDI
'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver'in inişli çıkışlı ilişkisi Ekim 2019'da, evliliğin eşiğindeyken sonlanmıştı.

Aslı Enverden yeni paylaşım: Ben yaşamaya bakıyorum

Yazarlar