Cadde Aslı Enver'den Önder Öztarhan ayrılığı sonrası ilk açıklama

Aslı Enver'den Önder Öztarhan ayrılığı sonrası ilk açıklama

06.05.2022 - 11:45 | Son Güncellenme:

Popçu Murat Boz ile evliliğinden eşiğinden döndüğü bir dargın bir barışık ilişkisi bittikten uzun süre sonra iş insanı Önder Öztarhan (49) ile aşk yaşamaya başlayan Aslı Enver’in mutluluğu kısa sürdü. Gündem olan "Öztarhan ile ilişkisine nokta koyduğu" haberlerini doğrulayan 37 yaşındaki güzel, ayrılık nedenini ilk kez açıkladı.

Aslı Enverden Önder Öztarhan ayrılığı sonrası ilk açıklama

Aslı Enver, Aralık 2021'de Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ocak ayında oyuncunun aracının, iş insanının evinin önünde görüntülenmesi sürpriz ilişkiyi ortaya çıkarmıştı. Basın mensuplarının "Hayırlı olsun, ilişkiniz nasıl gidiyor?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bırakmayan oyuncu, "İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum" sözleriyle birlikteliği itiraf etmişti.

Haberin Devamı

"HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikiliden Öztarhan ise geçtiğimiz ocak ayında teve2'de yayınlanan 'Magazin Masası' programının sunucusu Esin Övet'in, Aslı Enver haberlerine ilişkin mesajına çarpıcı bir yanıt vermişti. Esin Övet, Öztarhan'ın mesajını canlı yayında şöyle aktarmıştı:

Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu.

Aslı Enverden Önder Öztarhan ayrılığı sonrası ilk açıklama

ANNESİYLE TANIŞTI

Geçtiğimiz ay Ortaköy’de bir restoranda yemek yerken görüntülenen sevgililere, iş insanının annesi de katılmıştı. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, çok konuşulan ilişkisi hakkında, "Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor" açıklamasını yapmıştı.

Aslı Enverden Önder Öztarhan ayrılığı sonrası ilk açıklama

Aslı Enver, “Önder Bey'in annesi de yemekteydi. İlk defa mı tanıştınız? Önder Bey de sizin ailenizle tanıştı mı?" sorusunu ise "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor" şeklinde cevaplayarak, bir anlamda evlilik sinyali vermişti.

Haberin Devamı

ASLI'YA BEYAZ GÜL

Son olarak Önder Öztarhan, sevgilisi Aslı Enver'in rol aldığı ‘Sırça’ oyununu en ön sıradan annesi ile birlikte izledi. Oyun sonrası Enver’i kulisinde ziyaret eden iş insanı, yanında getirdiği beyaz gülleri sevgilisine takdim etti. Gece sonunda otoparkta elinde güllerle kameralara yansıyan Aslı Enver, keyifli halleriyle dikkat çekti. Mutluluğu yüzüne yansıyan Enver, elindeki beyaz güllere atıfta bulunarak “En sevdiğiniz gül beyaz gül müdür?” diye soru yönelten muhabirlere “Sarı gül kırmızı gül” diye mırıldanarak karşılık verdi.

Aslı Enverden Önder Öztarhan ayrılığı sonrası ilk açıklama

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER!

Geçtiğimiz günlerde Aslı Enver-Önder Öztarhan aşkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Güzel oyuncu, iş insanını sosyal medya hesabından takipten çıktı. Ardından Önder Öztarhan da ünlü oyuncuyu Instagram'dan sildi. Çiftin karşılıklı hamlesi, "Ayrıldılar" şeklinde yorumlandı.

İŞTE AYRILIK NEDENİ...

Kendisinden 12 yaş büyük Önder Öztarhan ile birlikte olan Aslı Enver'in, geçtiğimiz günlerde ilişkiyi bitirdiği haberleri magazin gündemine geldi. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili iddialara ilk kez yanıt verdi.

"ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ"

Önceki gün trafikte 'Söylemezsem Olmaz' programının objektifine takılan Enver, yaklaşık beş aydır birlikte olduğu Önder Öztarhan ile ilgili sorulara, “Zaman arkadaşlar, zaman önemli bir şey. Birbirimize zaman ayıramadık” yanıtını verdi.