Cadde Aslı Tandoğan'dan Mahsun Kırmızıgül'e cevap!

Aslı Tandoğan'dan Mahsun Kırmızıgül'e cevap!

25.03.2023 - 08:43 | Son Güncellenme:

Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından afet bölgesine destek olmak için kolları sıvayan ünlü isimlerden biri olan Aslı Tandoğan, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Depremzedeler için yardım yapan bir diğer isim Mahsun Kırmızıgül'ün, "Sanatçıların bölgeye gelerek fotoğraf paylaşmalarını doğru bulmuyorum" sözleri hatırlatılan Tandoğan; dikkat çeken bir yanıt verdi.

Aslı Tandoğandan Mahsun Kırmızıgüle cevap

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay'daki depremler, birçok çevre ili de şiddetli bir şekilde etkiledi.

Haberin Devamı

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaketler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat'tan bu yana pek çok paylaşım yaptı. Bu isimlerden biri de, oyuncu Aslı Tandoğan oldu.

Aslı Tandoğandan Mahsun Kırmızıgüle cevap

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Deprem bölgesine giderek yardım faliyetlerinde bulunan Tandoğan, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Basın mensuplarını kendisine yöneltilen sorulara cevap veren oyuncu, deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattığı esnada gözyaşlarına hakim olamayarak ağladı.

"HİÇ KOLAY DEĞİL"

43 yaşındaki ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Hem moral, hem de ihtiyaçları yerinde tespit edip; karşılamak üzere bölgeye gittik. Orada bir nikâha da şahitlik ettim. O insanların ufakta olsa morale ve tebessüme o kadar ihtiyaçları var ki, bunun için çok uğraşmalıyız. Top keklerden düğün pastası yaptık hatta. İnsanların ne hayalleri varken, neler oldu... Gerçek anlamda hiç kolay değil.

Aslı Tandoğandan Mahsun Kırmızıgüle cevap

"AYNI KANAATTE DEĞİLİM"

Mahsun Kırmızıgül’ün, "Sanatçıların bölgeye gelerek fotoğraf paylaşmalarını doğru bulmuyorum" sözleri hatırlatılan oyuncu, "Aynı kanaatte değilim. Aksine, insanlara oraları unutturmamız gerekiyor. Dikkat çekip, oraları unutturmamamız lazım. Bu insanların her şeyleri varken şu an hiçbir şeyleri yok. Onları hiçbir dakika unutturmamalıyız. Kimse, kimseyi eleştirmesin lütfen. Yardımını gizli bir şekilde yapana da saygım sonsuz. Duyurup, desteğin büyümesine vesile olana da. O bölgedeki insanlara bir şey yapamayan da oturdukları yerden insanlara köstek olmasın" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Aslı Tandoğandan Mahsun Kırmızıgüle cevap

"BİR YANDAN NORMALLEŞMEMİZ GEREKİYOR"

Normalleşme çağrıları hakkında düşünceleri sorulan Aslı Tandoğan, şöyle konuştu:

Bir yandan bölgeyi unutmayarak, bir yandan da tabii ki de normalleşmemiz gerekiyor. İnsanlar işlerine odaklanıp, para kazanacaklar ki, bölgeye de gerekli yardımı yapsınlar. Benim birçok Influencer arkadaşım var. işleri durdu ve birçok yardımda bulunan insanlar bunlar. Bu insanlar normalleşecekler ki ona göre kazandıklarıyla da yardımlara devam etsinler.