Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Doğum günleri aynı güne denk gelen Nasuh Mahruki 50’nci, oğlu Barlas Mahruki ise, 5’inci yaşını coşkuyla kutladı.

200 yıldan beri İstanbul’da yaşayan Mahruki Ailesi’nin altıncı kuşak temsilcilerinden Nasuh Mahruki, Etiler’deki evlerinin bahçesinde doğum günü partisi düzenledi. Karnaval havasındaki davete, iş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı. Dağcılıktan yazarlığa kadar pek çok alanda adından söz ettiren Mahruki’nin 50’nci, oğlu Barlas Mahruki’nin ise 5’inci yaşı coşkuyla kutlandı. Baba-oğul, ayrı ayrı hazırlanan pastalarındaki mumları, alkışlar eşliğinde üfledi. Renkli geçen organizasyonda, Candan Erçetin, Hakan Karahan, Nebil Özgentürk, Ozan Akın, Korhan Abay ve Vedat Bayrak gibi isimler yer aldı.

Haberin Devamı

BABA-OĞUL KUTLAMA

Mezuniyet coşkusu

Cemiyet hayatının önde gelen ailelerinin birçoğu, bu aralar tatlı bir telaş içinde... Çocukları mezun olanlar, törenlerde boy gösteriyor. Maide-Emre Kurttepeli oğulları Kerim, Ruken-Metin Mızraklı oğulları Alp’in, Burak Erim, oğlu Ömer’in Koç Özel Lisesi’ndeki organizasyonda duygu dolu anlar yaşadı. Bir başka törendede Günsel Ülkü, Üsküdar Amerikan’dan mezun olan oğlu Alp’in mutluluğunu paylaştı. Kıbrıs’ta ise, Şehnaz ve Haluk Shefik çiftinin oğulları Kaya’nın diploma alması, ailede bayram havası yaşattı.

BABA-OĞUL KUTLAMA

‘Yaza Merhaba’ daveti

Marriott International Grubu’nun Türkiye’deki genel müdürleri ve satış ekiplerinin düzenlediği ‘Yaza Merhaba’ daveti, Renaissance Polat İstanbul’da gerçekleşti. Anıl Baydaş ve Recep Özdemir ev sahipliğindeki gecede, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat başta olmak üzere, turizm dünyasının pek çok renkli ismi bir araya geldi. Özel tatların sunumunun yapıldığı organizasyona, DJ Ezgi Taşçeviren’in performansı renk kattı.

BABA-OĞUL KUTLAMA

Keyifli bir gün

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Faruk Süren, damadı Burak Elmas’la Akmerkez’deydi. Özel geceler ve davetler haricinde pek bir arada gözükmeyen ikili, Serafina’da yemek yedi.

BABA-OĞUL KUTLAMA

Şimdi parti zamanı!

Parti gurusu Senem Selimi tarafından organize edilen The Golden Nights Party, 6 Temmuz Cuma gecesi gerçekleşecek. Misafirler, Boğaz manzarası eşliğinde Endam İstanbul Karaköy’de eğlenceli anlar yaşayacak. Gecede, DJ performansları konukları coşturacak.

Haberin Devamı

BABA-OĞUL KUTLAMA