Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri, hafta sonu sıcak havanın keyfini çıkardı.

Nisan ayının gelmesiyle, kendini göstermeye başlayan güneş, İstanbullulara bahar sevinci yaşattı. Hafta sonu güzel havayı fırsat bilen iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri Bebek’e akın etti. Hemen hemen her gün yürüyüş yapan Pınar Sabancı’nın yanında bu kez eşi İlhan Sabancı da vardı. Spor kıyafetiyle dikkat çeken Pınar Sabancı’nın eşi klasik bir tarz tercih etti. Esas Holding’in önemli ismi Ali Sabancı da yürüyüş yapan isimler arasındaydı. Hamdi Akın ve Oğuz Satıcı baş başa kahvaltı yaparken, Zeynep Üstünel ise tek başına koşmayı tercih etti. Güneş Öztürk Yılmaz, atıyla Göktürk ormanlarında güzel havanın tadını çıkarırken, Deniz Kurbanzade de Dragos’taki evinin önünde güneşin keyfini çıkardı. Ayşe Glam, yoğun iş temposundan fırsat bulup Hisar’daki Borusan binasında sanat dolu bir gün geçirdi. Çatalca’daki çiftliğine giden Nuray Güllüoğlu, hayvanlarla keyif dolu bir gün geçirdi. İpek Toplusoy ise yeni yaşını arkadaşlarıyla Çekmeköy’deki evinde, mini bir partiyle kutladı.

Haberin Devamı

Bahar mutluluğu

Bahar mutluluğu

Bahar mutluluğu

Koşmak onlara iyi geldi

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ‘Akbatı Koşusu 2018’, binden fazla kişinin katılımıyla tamamlandı. Koşuda yetişkinler için 10 km. ve 5 km’lik iki ayrı parkur, bir de çocuk parkuru vardı. Etkinliğe Akbatı Koşusu’nun mimarlarından ve destekçilerinden Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy’un yanı sıra Cenk Eyüboğlu, Pınar Tezcan, Kerem Özçapkın, Sinan Kosif ve Ayşe Kucuroğlu gibi tanınmış isimler katıldı. Kazananlara çeşitli ödüllerin verildiği koşunun ardından, Festival Park alanında devam eden etkinliklerde, müzik dinletileri ve sağlıklı yaşam söyleşileri yapıldı.

Bahar mutluluğu

Keçeli’nin başarısı

Broadway ve West-End’de yıllarca kapalı gişe oynamış olan ‘The Curious Incident Of The Dog In The Night Time’, geçtiğimiz hafta sonu ilk defa Türkiye’de sahnelendi. Tom Godfrey ve Charlotte Mcquid’in yönettiği İngilizce oyunun başrolünü, son olarak geçtiğimiz ay vizyona giren ‘Görevimiz Tatil’ filminde Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün oğlunu oynayan Ali Keçeli üstlendi. 30 kişiden oluşan yabancı bir ekiple, Profilo Kültür Merkezi’nde sergilenen oyun, izleyicilerden
tam not aldı.

Haberin Devamı

Bahar mutluluğu

Eğitime dijital destek

Faruk Eczacıbaşı’nın başkanlığını yaptığı Türkiye Bilişim Vakfı tarafından düzenlenen Kod Eğitim Oyun Yarışması, geçtiğimiz hafta sona erdi. Çocukların matematik ve fen bilimleri alanlarındaki eğitimini dijital oyunlar oynayarak desteklemeyi amaçlayan yarışma, ilgi gördü. Eczacıbaşı sponsorluğunda düzenlenen kod ödüllerinde Ozan Aydemir, hem jüri üyesi hem sahibi olduğu Purple Pan İletişim sponsoru olarak gençlere destek verdi.

Bahar mutluluğu

43’üncü yaşını kutladı

Nefes uzmanı Nevşah Fidan Karamehmet, yeni yaşına Baskqet Steakhouse&Sports Bar’da “Merhaba” dedi. 43 yaşına basan Karamehmet’in davetine ünlü isimler katıldı. Aynı frekansa sahip insanları bir araya getiren mekan, hafta sonu keyifli anlara sahne oldu. Yeni yaşını sevdikleriyle birlikte keyifli bir öğle yemeği eşliğinde kutlayan Karamehmet’in davetine, Işıl Reçber, Pınar Hotiç, Ayşe Tolga, Merva Onur, Sitare Akdilek, Sinem Yıldırım ve Elif Gönlüm gibi çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

Bahar mutluluğu

Bahar mutluluğu

Sürpriz kutlama

Yıllarını böbrek hastalarının sağlığına kavuşmasına adayan Türk Böbrek Vakfı Sosyal Komite Başkanı Seval Ermiş, önceki gün özel bir sürprizle karşılaştı. Ermiş, yönetim kurulu aylık toplantısıyla aynı güne denk gelen doğum gününde, mutlu saatler yaşadı. Vakıf başkanı Timur Erk ve Gül Ergi’nin ön ayak olduğu kutlama, toplantıya farklı bir hava kattı.

Bahar mutluluğu