Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının tanınmış isimleri, 2018’le ilgili yeni yıl dileklerini, hedeflerini ve hayallerini paylaştı. Ortak temenni, ‘tüm dünyada barış, sevgi ve beraberlik...’

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Güler Sabancı
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Topluluğu çalışanlarına yönelik bir yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajda, “Genç nüfus avantajını kullanarak, gereken yetkinliklerle bugünden donanmış nesiller yaratmak hedefimiz olmalıdır.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Enis Pekuysal
“Yeni yılı tüm aile, Kıbrıs’ta karşılayacağız. 2018’de öncelikle terör eylemlerinin azalmasını diliyoruz. Ailemiz ve çocuklarımızla mutlu, huzurlu ve pozitifliklerle
dolu başarılı güzel bir yıl geçirmeyi umut ediyoruz.”

Haberin Devamı

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Özlem Süer
“Birçok bakımdan apayrı bakış açıları edindiğimiz 2017 yılına yepyeni ümitlerle, hayallerle veda edip, müthiş bir sevgiyle ve enerjiyle karşılayacağım 2018’i... Hayattaki en değerli varlığım ailemle bir arada... Umut dolu yeni yılın, ülkemize, sanatımıza, her bireye özgürlükler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Elif İnci Aras
“Yeni yılı ailemle, sevdiğimiz bazı dostlarımızı ağırlayıp evimizde kutlayacağız. Dileğim, mutlu, huzur dolu, sağlıklı bir yeni yıl. Barışın, hoşgörünün ve
empatinin değerlerimizle katlanarak büyümesi ve hayallerimizin gerçek olması.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Etel Baler
“Yeni yılı ailemle La Boucherie’de karşılayacağız. Dünyada çoğunluğun değil, iyinin, doğrunun ve sağduyunun hüküm sürmesini diliyorum. Kişisel olarak da herkese iç huzur diliyorum.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Ahu Orakçıoğlu
“Yeni yılı uzun senelerdir büyüklerimizle aile soframızda kutlamayı tercih etsek de bu sene çekirdek kadro olarak, Singapur’da yılbaşına gireceğiz.
Ben, Sare ve Süleyman bütün Milliyet okuyucularına gönüllerindeki tüm güzel hayırlı dileklerin gerçek olacağı yepyeni bir yıl diliyoruz. Tüm kalbimle diliyorum ki, insanlığın hayrına bir yıl olsun 2018.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Şükran Güzeliş
“Biz yeni yılı evimizde, ailemizin birçok ferdinin olduğu bir geceyle karşılayacağız. Evde ve ailemizle olmak çok kıymetli bizim için. Yeni yıldan kişisel olarak beklentim, sevdiklerimin sağlığı ve mutluluklarına neden olacak gelişmeler yaşamaları.”

Haberin Devamı

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Burcu Hanif
“Yılbaşı akşamını birlikte olmaktan her zaman büyük keyif duyduğumuz dostlarımızın Bodrum’daki evlerinde geçireceğiz. Orada kendimizi hep çok huzurlu ve keyifli hissediyoruz. Herkese sağlıklı ve bereketli bir yıl diliyorum. En büyük temennim, hep güzel anılar biriktireceğimiz ve mutlulukla uğurlayacağımız bir yıl olsun.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Barış Tansever
“Hayalim bir Türk markası olarak Sunset’i global marka haline getirmek. Türkiye’nin son yıllarda yitirdiği huzur ve refaha tekrar kavuşmasını istiyorum. Medeni ülkeler arasında görmeyi gönülden diliyorum. İstanbul’un tekrar dünyanın en tercih edilen şehirleri arasında olması için üzerimize düşeni yapmamız gerektiğini düşünüyorum.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Alinur Velidedeoğlu
“Dolar iki misli artmazsa ve III. Dünya Savaşı çıkmazsa, yeni yılı Amerika’da geçireceğim. İşlerimden dolayı buradayım. Hiçbir kutlama yapmayacağım. Tüm dünyada yaşanan bu kadar olumsuzluk varken, kutlanacak bir şey olduğuna inanmıyorum.”

Haberin Devamı

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Neşe Kavak
“Yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Günlük yaşamımızda gelişen olaylardan; dünyamızın sosyal, ekonomik ve teknolojik anlamda ciddi bir değişim sürecine girdiğini görüyoruz. Ülkemiz ve dünya için iyi bir geleceğin şekillenmesine dair her bir bireyin sorumlulukları var. Tüm dünyada barış, sevgi ve birlik beraberliğin hakim olması en büyük temennimizdir.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Sema Güral Sürmeli

“Yeni yılı Allah nasip ederse iki oğlum ve eşimle birlikte kutsal topraklarda karşılayacağız. Yeni yılda Mekke’de tavaf yapıyor olacağız.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Selda Topal
“2018 herkese öncelikle sağlık getirsin. Anlayış ve hoşgörü dolu bir yıl diliyorum. Yeryüzünde mutsuz çocuk kalmamasını tüm kalbimle temenni ediyorum. Ailecek Kapadokya’da olacağız.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Atıl Kutoğlu
“Viyana’da yakın arkadaşlarımın bir ev partisine davetliyim. Yeni yıla orada gireceğim. Herkese nice mutlu yıllar diliyorum.”

‘BARIŞ VE SEVGİ’

Burcu Şendir
“Yeni yılı evimde, ailem ve arkadaşlar için vereceğim partiyle kutlayacağım. En büyük hedefim Soyoo markamı büyütmek ve geliştirmek. Beklentilerim ise tüm dünyanın barış, mutluluk ve sağlık içinde yaşaması...”