Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet dünyasının ünlü isimleri, aile ve dostlarıyla bir araya gelerek, bayram geleneğini sürdürdü.

AİLE SADETİ

Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege ve annesi Petek Ertüre’yle tatildeydi. Annesi Asiye Ağaoğlu’yla bayramlaşmak için günübirlik İstanbul’a giden iş insanı, annesinin hazırladığı kavurmayı yedikten sonra helikopterle Bodrum’a döndü. Kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ve eşiyle seyahat eden Ağaoğlu, Yalıkavak açıklarındaki demirli teknesine geçti. Ekibe, Onur ve Hakkı Ağaoğlu da eşlik etti.

Haberin Devamı

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

BODRUM TATİLİ

Yusuf-Filiz Kenan çifti, Kurban Bayramı’nı Bodrum’da karşıladı. Oğulları, gelinleri ve torunlarıyla buluşan aileye, kızları Aslı katılamadı.

KISA BİR MOLA

Artaş Holding Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve eşi Gökçe, yoğun iş temposu nedeniyle, bayramı İstabul’da geçiriyor. Çift, önceki gün kızları Göksu ve Gökçe’yle bir davete katıldı.

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

GÜZEL DOSTLUKLAR

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, yakın arkadaşı Tahire Demircan’la Bodrum tatilinin tadını çıkarıyor. Önceki gün Ayşegül Dinçkök ve Zeynep Fadıllıoğlu’yla Divan Palmira’da buluşan çift, mutluluk pozu verdi.

YENİ EVDE DAVET

Dostları arasında ‘yardım perisi’ olarak anılan Leziz Diyet markasının kurucusu Gülperi Bayraktar, bu ara tatlı bir telaş içinde... Bayram arefesinde taşınan iş insanı, yeni evinde verdiği ilk davetinde dostlarını ağırladı.

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

POLAT’TAN YEĞENİNE JEST

İnşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Polat, bayramı Bodrum’da geçiyor. Hem tatil yapan hem de çalışan iş insanı, Alptekin Polat ve ortağı Kemal Çolakoğlu’nun ‘Camel Beach Rezidence’ projesindeki dairelerden altı tanesini satarak yeğenine büyük jest yaptı. İş insanı, evlerden birini kendisi için aldı.

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

İSTANBUL’DA BULUŞTULAR

Yılın büyük bölümünü New York’ta geçiren Nermin Bezmen, bayram için İstanbul’a geldi. Eşi Tolga Savcı’yla Bebek Ayşe Sultan Korusu’ndaki evlerinde çocukları ve torunlarını ağırlayan yazar, çektirdikleri fotoğrafı “Güzel ailemiz” notuyla Instagram’dan paylaştı.

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

PATMOS’DA BAŞ BAŞA

B Point markasının sahibi Bingül Dereli, arkadaşı Evin Şaşmaz’la Yunan Adaları’na gitti. Patmos’da deniz ve güneş keyfi yapan ikili, çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

GELENEK BOZULMADI

Tamek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sipahoğlu ve eşi Güngör Sipahioğlu, her fırsatta üç kızı ve torunlarıyla bir araya geliyor. Aile, Arnavutköy’deki bir balıkçıda buluştu. Sipahioğlu çiftine, büyük kızları Nilgün ve torunları Emir Delikan da eşlik etti.

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

ALİ SAYAR EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Serafina Mare’deki ‘Ali Sayar’lı Geceler’, önceki akşam iş ve cemiyet dünyasını buluşturdu. Mekanın konukları arasında Ali Şen, Yavuz Kayral, Metin-Zerrin Malaz ve Sevgi-Alper Tunga da vardı. Sayar’ın çaldığı nostaljik şarkılarla eğlenen davetliler, unutulmaz bir akşam yaşadı. Serafina Mare’de salı ve cuma geceleri performans sergileyen DJ, yoğun istek üzerine bayram boyunca kabinde olacak.

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

GENÇ ÇİFT SÖZLENDİ

Mustafa-Asiye Kefeli çiftinin küçük oğulları Ongun Kefeli, Ecem Paydaşlı’yla sözlendi. Paydaşlı Ailesi’nin evinde gerçekleşen törende, yüzükleri İBB eski başkanı Kadir Topbaş taktı.

BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ