Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Pervin Ersoy ve Sinem Nefesoğlu, geçtiğimiz hafta sonu Bizim Çocuklarımız
Dayanışma Derneği üyelerini Safranbolu’da ağırladı.

Ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının okul öncesi eğitimini tam olarak almasını sağlamak amacıyla Sinem Nefesoğlu başkanlığında cemiyet hayatının birçok seçkin isminin bir araya gelmesiyle kurulun Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği, etkinliklerini sürdürüyor. Kurucuları arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un da yer aldığı derneğe üye birçok isim, sonbaharı karşılamak için bir gezi düzenledi. Dernek üyelerinin bir araya geldiği gezi dünyaca ünlü tarihi evlerin yer aldığı Safranbolu’ya gerçekleşti. Hafta sonuna denk gelen etkinlikte üyeler yeni kararlar alırken, Çekmeköy’deki anaokulunun açılışı için aralık ayında tarih belirledi. Cemiyetin ünlü simaları tarihi evleri ve hediyelik eşya satan dükkanları gezerken ortaya renkli kareler çıktı.

Haberin Devamı

BİZİM ÇOCUKLAR SAFRANBOLU’DA

Brooklyn hatırası

Arzu Sabancı, Koton için tasarladığı koleksiyonunu geçtiğimiz hafta görkemli bir davetle çıkarttıktan sonra dinlenmek için Amerika’ya uçtu. İş insanı bu gezisinde yıllardır yürümeyi hayal ettiği fakat gerçekleştiremediği tarihi Brooklyn Köprüsü’ne gitme imkanı da buldu. Oğlu Hakan Sabancı’nın eşlik ettiği gezide Sabancı, New York’ta East River üzerinde Brooklyn ile Manhattan’ı birbirine bağlayan tarihi köprüyü 25 dakikada yürüdü. Sabancı, bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

BİZİM ÇOCUKLAR SAFRANBOLU’DA

Ankara’da moda rüzgarı

‘Sertaç Darcan ile Moda Sohbetleri’nin ilk konuğu, Türkiye ve Avrupa’nın ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer oldu. Swissotel Ankara ev sahipliğinde önceki gün gerçekleşen etkinliğe Ankaralılar’ın ilgisi yoğun oldu. Sohbette bol bol moda ve markalaşma konuşulurken, ‘Türkiye’de moda nerede?’ sorusuna da cevap arandı.

BİZİM ÇOCUKLAR SAFRANBOLU’DA

‘Kalbimi Asla’ 42 Maslak’ta

‘Erken teşhis hayat kurtarır’ mottosuyla GE Sağlık’ın sosyal sorumluluk projesine gönüllü olarak destek veren, çağdaş sanatın dünyaca tanınan ismi Haluk Akakçe, meme kanserinin sembolü haline gelen pembe kurdeleye farklı bir yorum getirdi. Sanatçı, ‘Kalbimi Asla’ ismiyle hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesiyle, sanatı ve insanı odağına alarak, farklı disiplinleri bir araya getiren ve kolektif yaşamı destekleyen 42 Maslak’ta, sanatseverlerle buluştu. Bay İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Erol Özmandıracı ve 42 Maslak Pazarlama ve Satış Direktörü Zeynep Salman’ın misafirleri ağırladığı geceye Eda Taşpınar, Zeynep Germen, Feza Şengel, Dr. Can Gürbüz, Begüm Gazioğlu Ballı, Zihniye Aral, Aslı Serenoğlu, Billur Tansel, Fahriye Çobanoğlu, Özlem Aksoy, İpek ve Dilek Terzioğlu gibi isimler de katıldı.

Haberin Devamı

BİZİM ÇOCUKLAR SAFRANBOLU’DA

İlk kitabını tanıttı

Selen Sevigen, ilk kitabı ‘Ana Yemekte Aşk Var’ı düzenlediği bir davetle tanıttı. Kitabında ilişkilere farklı bir bakış açısı getirerek bunu lezzetli yemek tarifleriyle harmanlayan yazar, ev sahibi olduğu davette konuklarla yakından ilgilenerek kitabı hakkında bilgiler verdi. Davette kitapta yer alan tariflerden özel seçmeler de konuklara sunuldu. Çok sayıda konuğun katıldığı bu özel günde kitap satışından elde edilen tüm gelir Kalp Vakfı’na bağışlandı.

Haberin Devamı

BİZİM ÇOCUKLAR SAFRANBOLU’DA

Başarı ödüllendi

Dört kuşaktır bakır sanatının en önemli ustaları arasında yer alan Kaya Kalaycı, önceki gün Pera Rotary Kulübü yönetimi ve üyeleri tarafından başarı plaketiyle ödüllendirildi. Dünyanın dört bir yanında ilgi ve takdir gören sanatçının çalışmaları geçtiğimiz günlerde Mövenpick Otel’de düzenlenen geceyle konuklara sergilendi.

Tek başına

Türk serbest dalışçı Şahika Ercümen geçtiğimiz günlerde Kanyon’da objektiflere takıldı. Gram Restoran’da tek başına akşam yemeği yiyen sporcu, daha sonra evinin yolunu tuttu.

BİZİM ÇOCUKLAR SAFRANBOLU’DA

Okul alışverişi

Emir Sarıgül ve kızı Ayşenaz önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. İş insanı, kızının ödevlerinde ihtiyaç olan malzemeleri satın almak için AVM’ye geldiklerini söyledi.

BİZİM ÇOCUKLAR SAFRANBOLU’DA