Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş ve cemiyet dünyasının ünlü simaları, Bodrum’da yeni bir hayat sunan gayrimenkul projesinin tanıtımında hazır bulundu.

Peska Turizm Yatırım A.Ş.’nin Bodrum Yalıçiftlik’teki 100 milyon dolarlık yatırımı Barbaros Reserve Residences, renkli bir partiyle tanıtıldı. Barbaros Koyu’nda gerçekleşen davete, iş, sanat ve cemiyet dünyasının seçkin isimleri katıldı. Beste Yurttaş, Gülin Öngör, Emin Hitay ve Derin Mermerci Aydın’ın da aralarında bulunduğu konuklar, projeye ilgi gösterdi.

Davetliler, Bebek Lucca ekibinin hazırladığı özel lezzetleri tadarken, DJ Murat Tokuz’un müzikleriyle keyifli bir akşam geçirdi. İnşaatı biten ve iç dekorasyon çalışmaları tamamlanan evler, yaz sonunda sahiplerine teslim edilecek.

Haberin Devamı

BODRUM’DA YENİ BİR HAYAT

BODRUM’DA YENİ BİR HAYAT

Mezunların diploma sevinci

‘Dünya İnsanı Yetiştirme’ vizyonuyla yoluna devam eden Tarabya İngiliz Okulları’nın 8 Haziran’daki mezuniyet töreni, İngiltere Başkonsoluğu’nda gerçekleşti. İngiltere Başkonsolosu Judith Slater, İngiliz Ticaret Odası Başkanı Chris Gaunt ve Cambridge Üniversitesi’nden üst düzey yetkililerin hazır bulunduğu organizasyonda, 12’nci sınıf öğrencileri mezun oldu. İskoç gaydacıların gösterisi eşliğinde diplomalarını alan gençler, duygusal anlar yaşadı.

BODRUM’DA YENİ BİR HAYAT

BODRUM’DA YENİ BİR HAYAT

Eğlence hız kesmiyor

Türkbükü’nde konuklarını ağırlayan Martinez, yeni programlarıyla eğlencede hız kesmiyor. Hafta sonu mekanda sahne alan İskender Paydaş ve orkestrası, tatilcileri coşturdu. Kendini, sabahın ilk ışıklarına kadar dansa kaptıranlar arasında Ali Merzeci, Melis Murathanoğlu ve Levent Kızıl da vardı.

BODRUM’DA YENİ BİR HAYAT

Macera dolu kutlama

Emir Sarıgül, dokuz yaşına basan büyük kızı Ayşenaz için doğum günü partisi düzenlendi. Eşi Fatoş Sarıgül’le eğlenceli bir kutlamaya imza atan iş adamı, masraftan kaçınmadı. Ayşenaz, Kemerburgaz Forestanbul Macera Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte, arkadaşlarıyla macera dolu saatler yaşadı.

BODRUM’DA YENİ BİR HAYAT

Doğum günü sürprizi

Eşi Celal Çapa’yla çıktığı İtalya turundan dönen Şebnem Çapa, kızlarına kavuştu. Ceyla’nın doğum gününü kaçırmak istemeyen anne-baba, gece yarısında eve sürpriz bir giriş yaptı. Pasta almayı ihmal etmeyen çift, kutlamayı bu kareyle ölümsüz hale getirdi.

Haberin Devamı

BODRUM’DA YENİ BİR HAYAT