Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Borusan Otomotiv, ‘Happy BMW Hour’ davetinde, otomobil tutkunlarını bir araya getirdi.

Borusan Otomotiv, iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek seçkin ismi, ‘Happy BMW Hour’ buluşmasında bir araya getirdi. Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Vahabzadeh, Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, BMW Motorrad Genel Müdürü Uğur Sakarya’nın ev sahibi olduğu davete, ilgi büyüktü. Sunset Grill&Bar’ın Boğaz manzarası eşliğinde eğlenceli bir gece yaşayan konuklar, aynı zamanda yeni Roadster’ı yakından inceleme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

BOĞAZ’DA ŞOV

Dersimiz matematik

‘Matematiğin Nobeli’ kabul edilen ‘Leelavati Ödülü’nü alan İstanbul Bilgi Üniversitesi Matematik Bölümü Başkan vekili Prof. Dr. Ali Nesin, Şirince’de dostlarıyla buluştu. Doğayla baş başa keyifli saatlar geçiren davetliler arasında Ebru Sanver ve organi-zasyona çocuklarıyla katılan Ruken Mızraklı da vardı.

BOĞAZ’DA ŞOV

Miniklere sanat dersi

Minyatür ve ebru sanatçısı Suna Koçal, Midyat Geçici Eğitim Merkezi’nin konuğu olarak kampta Suriyeli mültecilerle buluştu. Ebru sanatının UNESCO’ya girmesine katkı sağlayan sanatçı, iki gün süren etkinlikte, miniklere işinin inceliklerini öğretti.

BOĞAZ’DA ŞOV

Alaton’un sosyal medya detoksu

Leyla Alaton, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri... İş insanı, önceki gün hesaplarından yayınladığı mesajında, 10 günlük sosyal medya detoksuna girdiğini söyleyip, kapalı telefonuyla bir fotoğraf paylaştı.

BOĞAZ’DA ŞOV