Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Güneş Mutlu Mavituncalılar ve Özlem İkiışık Barutçu, Villa Mu Koleksiyonu’nu, Four Seasons Sultanahmet’te düzenlenen davetle tanıttı.

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, önceki gün Four Seasons Sultanahmet’te gerçekleştirilen davette, Divarese’nin İtalyan mirasını ve tutkusunu Mehry Mu’nun güçlü kadınlarıyla birleştiren Villa Mu Çanta Koleksiyonu’nu inceleme fırsatı buldu. Mehry Mu’yla iş birliğine gidilen etkinlikte, Divarese Sonbahar-Kış 2018 sezonuna özel sürpriz, konukların beğenisini kazandı.

Mehry Mu Kreatif Direktörü ve Kurucusu Güneş Mutlu Mavituncalılar ve Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu’nun ev sahipliğinde, düzenlenen organizasyona, Ayşecan Özyeğin Oktay, Sedef Orman, Şebnem Çapa, Elif Mısırlı, Ayşen Zamanpur, Aslı Bayraktaroğlu, Sandra Erer ve Jaklin Güner katıldı. Güçlü ve üreten kadınlar için hazırlanan tasarımlara, ‘Fresia’, ‘Narciso’ ve ‘Margherita’ gibi İtalyanca çiçek isimleri verildi.

Haberin Devamı

ÇANTALAR ÇİÇEK AÇTI

Eşitsizliğe ‘Dur’ diyecekler

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD), Kadın Çalışma Grubu öncülüğünde hayata geçirdiği ‘Eşitlik Hareketi’ni tanıttı. Conrad İstanbul Bosphorus’ta önceki gün yapılan etkinlikte, kadınların iş hayatında daha aktif olmalarına ve Türkiye’nin geleceğine eşit adımlarla yürümesine katkıda bulunmayı amaçlayan projenin detayları paylaşıldı ve ‘Eşitlik Zamanı’ filmi gösterildi. Filmde, Yiğit Savcı, Erol Bilecik, Banu Yelkovan, Batu Aksoy, Defne Sadıklar Arslan, Gökçe Bahadır, Neslihan Demir Güler ve Murat Özyeğin gibi birçok isim rol aldı. Gece, projeye destek verenlerin plaketlerinin takdimiyle son buldu.

ÇANTALAR ÇİÇEK AÇTI

‘Ali Sayar’lı geceler başladı

Bodrum’da geçtiğimiz yaz dikkat çeken Serafina’daki ‘Ali Sayar’lı geceler, İstanbul’a taşındı. Serafina, Vadistanbul’daki yerinde sezona hızlı bir giriş yaparak, yemek ve eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor. Mekanda, salı ve cuma akşamları, Ali Sayar performansını sergileyecek. İlk hafta Sayar’ı dinlemeye gelenler arasında Aslı Şen, Zafer Kozanoğlu, Arte Tahir, Arzu Kunt, Beste Yurttaş, Melih Turan, Müge Sırmabıyık ve Sedef Baran gibi isimler vardı.

Haberin Devamı

ÇANTALAR ÇİÇEK AÇTI

Hedef 3 bin 500 anne

Önlenebilir hastalıklara dikkat çekmeyi amaçlayan ‘Evimizin Sağlık Elçiler’ projesinin yeni dönemi, Sanofi Pasteur ve Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) iş birliğiyle başladı. Sarıyer Belediyesi’nde gerçekleşen yeni dönemin ilk eğitimine, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Eser Yenenler, Dr. Özlem Cankurtaran ve alanında uzman isimler katıldı. Eğitimde, ‘Skolyoz tanısı ve tedavisindeki yöntemler’ ile ‘Kış aylarında en çok gördüğümüz hastalıklar ve korunma yolları’, uzman isimler tarafından ele alındı. Sanofi Pasteur Türkiye Avrasya Bölge Başkanı Dr. Emin Turan, “10 ayda bin 719 anneyi sağlık elçisi yaptık. Hedefimiz, 2018 yılı sonuna kadar 3 bin 350 anneyi sağlık elçisi yapmak” dedi.

ÇANTALAR ÇİÇEK AÇTI

Hasret giderdi

Ayşe Kucuroğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Yalnız başına geldiği AVM’de meydan katındaki bir restoranda dostlarıyla buluşan Kucuroğlu, bol bol sohbet ederek, hasret giderdi.

ÇANTALAR ÇİÇEK AÇTI

İstanbul'a geldi

Haberin Devamı

Cemiyetin seçkin simalarından Selin Kozak, Akmerkez’de görüntülendi. Barselona’da yaşayan Kozak, ailesini ve İstanbul’u çok özlediği için oğlu Atlas’la geldiğini söyledi.

ÇANTALAR ÇİÇEK AÇTI