Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Bodrum’da tatil yapıyor. Kimi Sess Club’da eğlendi, kimi ise sahilde yürüyüş yapmayı tercih etti.

Kızına yaş günü mesajı

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Yaz tatilini Bodrum’da geçiren Partykids şirketinin sahibi Sitare Kalyoncuoğlu, kızı Naz Akdilek’in yeni yaşını kutladı. İş insanı, çektirdiği fotoğrafın altına, “Bana çifte bayram. İyi ki doğdun canım kızım. Duruşun, başarıların, aklın ve çalışkanlığınla beni hep gururlandırdın” yazdı.

Caretta Carettalar arasında

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Göcek’te Caretta Carettalar arasında tekne tatili yapan Arzu-Ömer Sabancı, oğulları Hakan ve Kerim’in gelmesiyle rotalarını Bodrum’a çevirdi. Aile, “Herkese keyifle, sağlıkla nice bayramlar diliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Neşeli çift

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Feriha-Osman Göksu çifti, Bodrum ve Çeşme arasında mekik dokuyor. Bayramın son günlerini Bodrum Milta’da geçiren aile, neşeli tavırlarıyla çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Sahil yürüyüşü

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, eşi Seda ve oğlu Kaya’yla Arnavutköy Balıkçısı’nda akşam yemeği yedi. Mekan çıkışında görüntülenen aile, daha sonra sahilde dondurma keyfi yaptı. -UMUT ÜNVER

Gece eğlencesi

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Burak Uyguner-Nil Bentürk çifti, tatil için Bodrum’u tercih eden ünlüler arasındaydı. İkili, Bentürk’ün kız kardeşi Begüm Öke ve eşi Serkan’la Sess Club çıkışında görüntülendi. Uyguner, eşi ve baldızına çiçek almayı da ihmal etmedi. l UMUT ÜNVER

Kardeşlerin bayram keyfi

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin-Nedim Keçeli kardeşler, eşleri Selen ve Gamze’yle bayramı Bodrum’da geçiriyor. Bu yıl şirketin 25’inci yılını kutlayan aile, Türkbükü’nün popüler balıkçılarından Garo’s’da akşam yemeği yedi. Ekip, daha sonra Sess Club’a geçti. Gamze Keçeli’nin doğum kilolarını verdiği gözlerden kaçmadı. -UMUT ÜNVER

El ele poz

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Alarko Turizm Grup Başkanı Edip İlkbahar, geçtiğimiz haftalarda evlendiği Aslı İsmailoğlu’yla Bodrum tatiline devam ediyor. Türkbükü Atılay Balık çıkışında görüntülenen çift, objektiflere el ele poz verdi. İkili, yemeğin ardından kısa bir sahil yürüyüşü yaptı. -UMUT ÜNVER

Önce ailece, sonra baş başa

Haberin Devamı

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Işıl-Rüştü Reçber, çocuklarıyla Eskiyer Restoran’da ailece bayram yemeği yedi. Çift, daha sonra Zuma’ya geçip, geç saatlere kadar eğlendi.

Konser aşıkları

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Ozan-Bahar Şer çifti, önceki akşam Azka Otel’de sahne alan Serkan Kaya’yı dinlemeye gitti. Kaya’nın şarkılarıyla eğlenen ikili, daha sonra otellerinin yolunu tuttu.

ALAÇATI RÜZGARI KORUNCUKLAR İÇİN ESİYOR!

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına düzenlenen Koruncuk Sörf Festivali’nin üçüncüsü, 25-26 Ağustos tarihlerinde sörf tutkunlarını Alaçatı’da bir araya getirecek. Bu yıl Corendon Turizm Grubu ana sponsorluğunda gerçekleşecek festival, Türkiye’nin ikinci çocuk köyü Koruncukköy Urla’ya katkı sağlamayı hedefliyor.

Doğum günü kutlaması

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

Şebnem Çapa, annesi Rezzan Kayalı’nın doğum gününü baş başa yedikleri akşam yemeğinde kutladı. İkiliye, ilerleyen saatlerde Kayalı’nın torunları Ceylan Çapa ve Lal Denizli de katıldı. Şebnem Çapa, annesiyle çektirdiği fotoğrafın altına, “İlk nefesim. Bana hayatın en güzel nimetlerini, sevmeyi ve sevilmeyi öğreten anneciğim... İyi ki senin gibi bir meleğe sahibim” yazdı.

Haberin Devamı

HAVUZ PARTİSİ

CEMİYET BODRUM’DA BULUŞTU

La Delmare Sports & SPA, partileriyle adından söz ettiriyor. Spor, müzik, dans, eğlence ve lezzeti bir arada sunan mekan, önceki gün La Delmare Çekmeköy’deki House Party’de eski milli sporcu Duygu Bal’ı da ağırladı.