Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Raffles Otel’de yapılan ‘Gentleman Ödül Töreni’, iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Lüks&yaşam dergisi Gentleman Türkiye tarafından geleneksel hale getirilen ‘Gentleman Ödül Töreni’, Zorlu Center’daki Raffles Otel’de gerçekleşti. 19 ödülün sahibini bulduğu baloya iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Genel yayın yönetmeni Feyzan Ersinan Top’un evsahipliğinde gerçekleşen gecede, davetliler, şıklıklarıyla göz kamaştırdı. 320 konuğun katıldığı 2018 yılının ‘Gentleman’ ödüllerini alanlar arasında, Erkan Güral, Dr.Ziya Yılmaz, Ajda Pekkan, Franklin Adler,Hakan Ateş, Fatih Terim, ve Cavit Çağlar gibi isimler vardı.

Haberin Devamı

Centilmenlerin gecesi

Centilmenlerin gecesi

Görkemli davet

Pamukkale’nin yeni markasının tanıtımı Four Seasons Bosphorus’da yapıldı. İş, sanat, medya ve cemiyet hayatının buluştuğu gecede, Pamukkale aile şirketinin yöneticisi Selda Tokat, “Sizlerle aynı neşeyi, hüznü, sevgiyi ve çok sayıda ödüllere sahip olmanın gururunu paylaştığımız anlara bir artı daha katmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi. Davete Ertuğrul Özkök, Mehmet Yaşin, Erkan Özerman, Güngör Bayrak, Yonca Ebuzziya, Gani-Berna Müjde, Nesligül Aksoy, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Müge Akgün ve Arzu Kunt gibi isimler katıldı.

Centilmenlerin gecesi

Centilmenlerin gecesi

Ankara’da lezzet durağı

Kebap, meze, et konseptiyle açılan Madalyon Restoran, Ankara’nın iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı şık bir davetle açıldı. Sinan Aygün, Aydan Özdoğan ve Serhat Neziroğlu gibi isimlerin katıldığı gecede, kebap, meze ve et çeşitleri sunuldu.

Centilmenlerin gecesi

Başkandan kokulu destek

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği’nin (ERDODER), yönetim kurulu başkanı Canan Göztepe’nin yaratıcılığını üstlendiği Milagro koku, renkli bir davetle tanıtıldı. Kanyon’da gerçekleşen etkinliğe, ERDODER üyelerinin yanı sıra Demet Sabancı, Neşe Sert, Petek Ertüre, Esra İnceefe ve Ece Kıral katıldı. Milagro by Canan Göztepe’nin satışından elde edilen gelirin önemli bir kısmı, ERDODER’e bağışlanacak ve yeni yoğun bakım ünitelerinin kurulumuna destek sağlanacak.

Centilmenlerin gecesi

Centilmenlerin gecesi