Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Mövenpick Hotel İstanbul, 15’inci yıldönümünü coşkulu bir parti ve ödül töreniyle kutladı

Geçtiğimiz yıl World Travel Awards tarafından ‘Avrupa’nın En İyi İş Oteli’ seçilen Mövenpick Hotel İstanbul, önceki gece 15’inci yılını görkemli bir davetle kutladı.Ev sahipliğini Mövenpick Hotel İstanbul’un Genel Müdürü Bozkurt Atabek’in yaptığı geceye, cemiyet, turizm ve iş dünyasından isimler katıldı. BarAdoX’ta düzenlenen davette konuklara, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan, Akdeniz ve İsviçre mutfaklarından lezzetler sunuldu. Sunuculuğunu Tolga Pozam’ın üstlendiği parti, tango şovla konukları coşturdu.

Haberin Devamı

COŞKULU KUTLAMA

COŞKULU KUTLAMA

İyilik dolu anma günü

Aramızdan erken ayrılan Cem Lokmanhekim’in son tasarımları, ailesi ve dostları tarafından hazırlanan anma gününde büyük ilgi gördü. Türkiye’nin en değerli takı tasarımcılarından olan Lokmanhekim’in koleksiyonları, Nişantaşı
George Smith mağazasında düzenlenen bir etkinlikte satışa sunuldu. Elde edilen gelirle, omurilik felçli hastalar için özel olarak tasarlanan elektronik sandalyeler alınacak.

COŞKULU KUTLAMA

Renkli parti

Cemiyet hayatının sevilen ismi Elif Gönlüm, yeni yaşını sevdikleriyle Baskqet Steakhouse&Sports Bar’da kutladı. DJ David Şaboy’un çaldığı müziklerle renk kattığı gecede, eğlenceli anlar yaşandı. Partiye, Sadettin Saran, Aslı Şen, Işıl-Rüştü Reçber, Deniz Ülke-Lütfi Arıboğan, Berrin-Olgun Zorlu, Serkan-Begüm Tacir, Behzat-Çiğdem Uygur‘un yanı sıra iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı.

COŞKULU KUTLAMA

Müdavimler aşka geldi

La Mia Luce, cemiyet hayatından isimlerin katıldığı ‘Aşk’a Gel’ etkinliğiyle bir ilke imza attı. Konuklarına farklı deneyimler yaşatmayı hedefleyen Suadiye’deki mekan, ‘Aşk Seni Bulur’ kitabıyla dikkat çeken, gazeteciyazar Demet Cengiz’in konuşmacı olduğu davete ev sahipliği yaptı. Aşk ve ilişkiler üzerine interaktif sohbetlerin gerçekleştiği etkinlikte, yazara yapılan sürpriz doğum günü de renkli anlara sahne oldu.

COŞKULU KUTLAMA

COŞKULU KUTLAMA