Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Troya’yı yeniden yorumlayan yeni nesil sanatçıların sergisi ‘Düşler Ülkesi: Troya’, İstanbul’da sanatseverlerle buluştu.

DESTAN İSTANBUL’DA YENİDEN CANLANDI

Kale Grubu’nun katkıları, EPOS 7 ve BASE iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Düşler Ülkesi: Troya’ sergisi, önceki gün Darphane-i Amire’de kapılarını açtı. Derya Yücel’in küratörlüğündeki sergide, 29 genç sanatçı, cam, enstalasyon, fotoğraf, grafik tasarım, resim, seramik ve video gibi farklı alanlarda eserler sundu. Daha önce Çanakkale’de görücüye çıkan serginin İstanbul ayağı, iş, sanat ve cemiyet dünyasının seçkin konukları tarafından ilgi gördü. EPOS 7 Derneği Başkanı Zafer Kozanoğlu, “Milli değerlerimize sahip çıkarak ülkemizi uluslararası çalışmalarla temsil etmeyi amaçlıyoruz. UNESCO’nun ülkemizdeki milli temsilcisi Troya ile gurur duyuyoruz” dedi. Sergi, 26 Ekim’e kadar açık olacak.

Haberin Devamı

DESTAN İSTANBUL’DA YENİDEN CANLANDI

DESTAN İSTANBUL’DA YENİDEN CANLANDI

DESTAN İSTANBUL’DA YENİDEN CANLANDI

Aileyi buluşturan kutlama

Yılmaz Ulusoy, yeni yaşını kutlayan kızı Pelin Ulusoy Tepret’i yalnız bırakmadı. İş insanı, Raffles Otel’deki İsokyo Restaurant’ta düzenlenen doğum günü yemeğine, eşi Serap Ulusoy’la katıldı. Aileyi bir araya getiren organizasyonda hem keyifli hem de duygusal anlar yaşandı.

DESTAN İSTANBUL’DA YENİDEN CANLANDI

İyi yaşamın kapılarını açtılar

Elif Zeynep Mirza ve Aslı Ekşioğlu’nun ortak girişimleriyle kurulan Academy of Aesthetic and Alternative Medicine, önceki gün bir davetle açıldı. Merkez, misafirlerine bireysel ve ruhsal olarak kendilerini geliştirmeye yönelik kişisel programlar sunmaya hazırlanıyor. İlgi gören etkinliğe katılanlar arasında, Arzu Atabarut, Rezzan Benardete, Selin Habbab ve Fatoş Sarıgül gibi isimler de vardı.

DESTAN İSTANBUL’DA YENİDEN CANLANDI

Şampiyon tenisçiye özel pasta

Wimbledon Tenis Turnuvası’nda gençler kategorisinde çiftlerde şampiyon olan milli tenisçi Yankı Erel için özel bir doğum günü organize edildi. Yunus Emre Paşaoğlu, Bakırköy’de yeni hizmete açtığı Mahall adlı mekanda, sporcuyu ve ailesini ağırladı. Ödüllü şef Erdem Dırbalı’nın hazırladığı tenis topu şeklindeki pasta Erel’i mutlu etti.