Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Women Drivers Network’ün sahipleri Elif Özyıldırım ve Senem Mutlu, iş dünyasının önde gelen kadınlarıyla Kaz Dağları’nda sürüş keyfi yaptı

DİREKSİYON AŞKI

Kadınların kullandıkları otomobili daha iyi tanımaları, acil müdahale yöntemlerini öğrenmeleri ve zorlu durumlarla baş edebilmeleri için “Eğitim olmazsa olmaz” diyerek yola koyulan Women Drivers Network’ün sahipleri Elif Özyıldırım ve Senem Mutlu, geçtiğimiz hafta ikinci sürüş rotalarını Kaz Dağları’na gerçekleştirdi.

DİREKSİYON AŞKI

İstanbul başta olmak üzere, Ankara ve İzmir’in önde gelen isimlerinin Edremit’te buluştuğu etkinlik, oldukça neşeli başladı. Yıllarını off-road’a adamış Gökhan Başiplikçi’nin başını çektiği turda, hanımlar ilk gün tanışma turu yaptı. İkinci gün ise Adatepe Köyü ve Zeus Altarı’nı gezdikten sonra Kaz Dağları’nın zorlu yollarına çıktı. 100 km. taşlı, virajlı çamur ve su geçişli parkurlarda 4x2, 4x4 SUV ve Pick-Up’larla rotaya katılan kadınlar, kullandıkları araçların performanslarını, teknik özelliklerini, zorlu koşullardaki yeteneklerini ve sınırlarını test ederek, dolu dolu birkaç gün yaşadı.

Haberin Devamı

DİREKSİYON AŞKI