Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Selin Persentili ile Umut Aral, Persentili Ailesi’nin Boğaz’daki evlerinde nişanlandı. Törende, duygu dolu anlar yaşandı.

DUYGU DOLU NİŞAN

Otomotiv dünyasının önde gelen isimlerinden Kemal Persentili ile Mine Persentili’nin küçük kızı, yoga eğitmeni Selin Persentili, Sema ile Bilgin Aral’ın yönetmen oğlu Umut Aral’la nişanlandı.

DUYGU DOLU NİŞAN

Persentili Ailesi’nin İstanbul Boğazı’ndaki evlerinde yapılan törene, aile dostları katıldı. Duygusal anların yaşandığı nişanda yüzükleri, Kemal Persentili mutluluk dileyip, duygusal bir konuşma yaparak taktı.

Haberin Devamı

DUYGU DOLU NİŞAN

Törene, Persentili Ailesi’nin Londra’da yaşayan büyük kızı Semin, damadı Bulut Bakla ve torunları Meyra ile Bade’nin yanı sıra, Gülbahar Nizamoğlu ve Şirin Çaykara katıldı.

Türk tasarımcılar buluşuyor

DUYGU DOLU NİŞAN

Sitare Kalyoncuoğlu ve Şebnem Atay ortaklığında hayata geçen kadın platformu D’She Style, gelecek vadeden başarılı kadın tasarımcıları bir araya getirecek. Yerli tasarımcıları www.dshestyle.shop’ta buluşturacak olan platform, kadınların tüm alışveriş ihtiyacına yanıt vermeyi amaçlıyor.

Baran’ın ödül sevinci

DUYGU DOLU NİŞAN

İş insanı Ozan Baran, ödül sevinci yaşıyor. Miami’de düzenlenen, Miami Synchronicity 2018 Yıllık Toplantı ve Anahtar
Töreni’, 300 davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Organizasyonda,
Quickload Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Baran,
‘En İyi İş Adamı’ ödülüne layık görüldü. İş insanına ödülün sembolü olan altın anahtarı Miami-Dade Bölgesi Belediye Başkanı Carlos A. Gimenez takdim etti. Törene, Baran’ın eşi Süreyya Yalçın da katıldı.

Cesaretin rengi kırmızı

DUYGU DOLU NİŞAN

Capitol’de 25’inci yıl kutlamaları Ayşe Arman ve İrem Derici’yle başladı. Etkinlikte, Arman’ın İyilik Ajandası da tanıtıldı. Aynı zamanda Sakajewa kolyelerinin Exclusive versiyonunun da satışının yapıldığı iyilik ajandaları ve kolyelerin geliri TOG ile ÇYDD ‘ye bağışlandı.

‘Evrenin Teni’ sergisi açıldı

DUYGU DOLU NİŞAN

Çağdaş sanatçılardan Fatma Tülin’in, tüm yapıtlarından ve değişik dönemlerinden ‘Evrenin Teni’ adı altında derlediği sergisi, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi Beş Kubbe’de, önceki gün sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışına, Doğan Hızlan, Levent Çalıkoğlu, Serdar Bilgili ve Emin Hitay katıldı. Eserler, 15 Aralık’a kadar görülebilecek.

Haberin Devamı

Çocuklar ülkesi, büyükleri ağırladı!

DUYGU DOLU NİŞAN

KidZania İstanbul’da Edutainment Zirvesi’nde önemli markaların yöneticileri ağırlandı. KidZania İstanbul CEO’su Ebru Timur’un ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, KidZania Genel Direktörü Hernan Barbieri ve eğitim başkanı Dr. Ger Graus, çocukların öncü olduğu dünyanın yeni kodlarını ve markaların yerini konuştu.