Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Sanat ve cemiyet hayatının yardımsever kadınları, ‘Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeği’nde buluştu.

DUYGULANDIRAN İFTAR DAVETİ


‘Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeği’, önceki gün Merter Polisevi’nde gerçekleştirildi. Revna Demirören, Demet Sabancı, Monik İpekel, Ebru Yaşar, Tülay Ulusoy,Demet Sabancı Çetindoğan ve Hanife Akdağ gibi sanat ve cemiyet hayatından 17 hayırsever kadının organize ettiği davete, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, eşi Müberra Çalışkan ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin’in de aralarında olduğu, yaklaşık bin 600 kişi katıldı.

Haberin Devamı

DUYGULANDIRAN İFTAR DAVETİ

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan yemek, okunan ezan, edilen dualar ve açılan iftarla devam etti.

DUYGULANDIRAN İFTAR DAVETİ

Gönüllü hareket ettiklerini dile getiren Monik İpekel, tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahipleri için emniyet müdürlüğüne hediye etti. Mustafa Çalışkan ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür plaketi verdi.

DUYGULANDIRAN İFTAR DAVETİ


Maslak’ta sıra dışı sergi

DUYGULANDIRAN İFTAR DAVETİ

Çağla Cabaoğlu Gallery sanatçılarından Şenol Altun’un yeni sergileri ‘Fotomorfoz’ ve ‘Aydınlatan Heykeller Vol. II’ 42 Maslak Art!SPACEGallery’de sanatseverlerle buluştu. Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ve 42 Maslak Satış ve Pazarlama Direktörü Zeynep Salman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Ali-Rina Balkan, Ayşe Sadıkoğlu, Arzu Kunt ve Sedef Çalarkan gibi sanat, cemiyet ve iş hayatının tanınmış isimleri katıldı. Galerinin üst katında Cabaoğlu’nun fotoğrafları, alt katta ise sıra dışı aydınlatma sistemleri yer alıyor.

Ödüller sahiplerini buldu

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi öğrencilerinin, çevre, kadın ve çocuk olmak üzere üç ana kategoride seçtikleri ‘Barış Ağacı Ödülleri’, Nicole restoranda düzenlenen davetle sahiplerini buldu. Etkinlik, basın, sanat ve cemiyet dünyasından 30 davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yemeğin ardından geçilen törende, televizyon program yapımcısı Güven İslamoğlu, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) Başkanı Şengül Akçar ve Eğitim Reformu Girişimi (ERG) Direktörü Batuhan Aydagül ödüle layık görüldü.

DUYGULANDIRAN İFTAR DAVETİ

Yaza ‘Merhaba’

Smile International Diş Kliniği’nin ortakları Dr. Zülal Palazlı ve Dr. Nesrin Sönmez, önceki gün Ortaköy Ruby’de ‘Yaza Merhaba’ daveti verdi. Diş sağlığıyla ilgili son gelişmelerin paylaşıldığı etkinliğe, cemiyet yaşamından önemli isimler katıldı. Davette, digital smile design ve bu yaza damgasını vuracak olan selfie smile da tanıtıldı.