Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kerem-Fethi Kamışlı Kardeşler, kuzenleri Hakan Sabancı ve arkadaşlarıyla ATV keyfi yaptı

İş dünyasının önde gelen kuruluşlarından Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Emine Sabancı Kamışlı ve Erhan Kamışlı’nın oğulları Kerem ile Fethi Kamışlı, anne-babalarının başarılarını örnek alıp, çevrelerinde parmakla gösteriliyor. Genç yaşta kendilerine büyük hedefler koyan kardeşler, karantina yasakları başlamadan önce kuzenleri Hakan Sabancı ve David Nahmiyas, Dila Tarkan, Mark Başoğlu, Cem Garih, Sima Tarkan, Dağhan Doğruer ve Özlem Tuğmener’in de aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla doğada keyifli bir gün geçirdi. 

Haberin Devamı

Terkos Gölü civarında yemekler yendi, sohbetler edildi, günün sonunda da ATV araçlarıyla muhteşem bir tur başladı. Ekip; dağ, taş, dere tepe, demeden heyecan dolu bir yolculuk yaptı. Doyasıya eğlenen arkadaşlar, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

EĞLENCELİ BULUŞMA

EĞLENCELİ BULUŞMA

Sıtkı Olçar’ın anısına...

UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi ödüllü sıra dışı çini ustası Sıtkı Olçar’ın vefatının 10’uncu yıl dönümünde, kızı Kübra Olçar Erden’in babası anısına kaleme aldığı ‘Babamı Alan Martı’ kitabı okurlarla buluştu. Eserde, ustanın anılarında dile getirdiği öyküler de yer alıyor. Çini sanatına farklı bir boyut kazandıran Olçar’ın tüm sevenlerine ithaf edilen kitabın telif geliri ise, yardıma muhtaç kız çocuklarının eğitimine aktarılacak.

EĞLENCELİ BULUŞMA

Yeni projeler yolda

 

Türk Deniz Kuvvetleri’nde uzun yıllar görev yapan ortaklar tarafından kurulan ve yat yönetimi hizmetiyle teknelerin sorumluluklarını-sorunlarını özel çözümlerle üstlenen Marinbase ekibi, başarılarıyla adından sıkça bahsettiriyor. Bu yıl Kemer Country Club’da düzenlenen golf turnuvalarına sponsor olan marka,  yat alım-satım, mürettebat yönetimi gibi pek çok alanda hizmet veriyor.

Marinbase’in sahipleri Seda Sanlısoy ve Bahadır Şen, uzman ekipleriyle köşkün bahçesinde bir araya gelip, yeni projelerinin artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

EĞLENCELİ BULUŞMA

Marinbase ekibi, bir arada

EĞLENCELİ BULUŞMA

 

Hoş geldin seremonisi 

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Derin Mermerci için, evlatları ve ailesinden sonra hayvanlar ilk sırada yer alıyor. Nerede yaralı bir kedi, köpek görse sahiplenen Derin Hanım, Manisa’da anneleri trafik kazasında ölen yavrulara da kayıtsız kalmadı. Köpeklerin karesini sosyal medya hesabından paylaşan Mermerci, “Yolunuz açık, şansınız bol olsun canlarım” notunu düştü. Derin Hanım’ın yolunu dört gözle bekleyen Merlot ve Coco ile fotoğrafları da, beğeni topladı.

Haberin Devamı

EĞLENCELİ BULUŞMA

Yorulmadan spor yapıyor

Cemiyetin sevilen isimlerinden Arzu Özal, ‘emslim’ uygulamasıyla yorulmadan spor yapanlar kervanına katıldı. Yoğun olduğu için uygulamayı
tercih ettiğini belirten Arzu Hanım, “En başta duyunca inanamamıştım ama hakikaten kaslarım kuvvetlendi. Bu görüntüden de anlaşılıyor” dedi.

EĞLENCELİ BULUŞMA

Dünya golf modasında yükseliyor

İdil Tarzi’nin kurduğu Tarzi Sport, dünya golf modasında emin adımlarla yükselmeye devam ediyor. Amerikan CNBC golf kanalının canlı yayınına konuk olan tasarımcı; markanın golf sahalarında uzun saatler oynayan ve stil sahibi kıyafetleri tercih eden kadınlar için yaratıldığını dile getirdi. Tarzi’nin kızları Mina ve Elif, kendi yaş gruplarında Türkiye Golf Ligi başarılarına imza atarken, koleksiyonların da en büyük ilham kaynağı oluyor.

Haberin Devamı

EĞLENCELİ BULUŞMA

Anlamlı armağanlar

Moda ve tekstil dünyasında önemli kuruluşlarla çalışan Ayşe Şaşar, “İş hayatımı tek başıma sürdürmeye karar verdim” deyip, Acıbadem İşitme Cihazları Merkezi’ni kurup, başarılara imza atmıştı. İş insanı, şimdi de Well Gift adı altında tasarladığı yeni çalışmasıyla yılbaşı öncesinde içinde sağlıklı ürünlerin de yer aldığı hoş bir armağan paketi hazırladı. Acıbadem’deki ofisinde tanıtım daveti veren Ayşe Hanım’ı, aralarında Berrin Aydoğan ve Birsen Özlevent’in de bulunduğu iş dünyasından dostları yalnız bırakmadı.

EĞLENCELİ BULUŞMA

Yıl dönümü kutlaması

Yaşamlarını Kıbrıs’ta sürdüren Şehnaz-Haluk Shefik çifti, evliliklerinin 16’ncı yıl dönümünü evlerinde verdikleri mini aile yemeğiyle kutladı.

EĞLENCELİ BULUŞMA

Gözlüklere dikkat!

Londra-İstanbul arasında mekik dokuyan Berrin Saran, katıldığı bir davette sarı gözlük çerçevesiyle dikkatleri üzerinde topladı.

EĞLENCELİ BULUŞMA