Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Hüseyin Başusta, eşi Madelet Grabbe Başusta’nın biyografisini yazdığı ‘Madelet - Bulutlara Dokunmak’ kitabının imza gününde, okuyucularıyla buluştu.

TRT bünyesindeki radyo ve televizyonlarda yaptığı sayısız programla adını yayıncılık tarihine yazdıran Hüseyin Başusta, iş insanı ve eşi Madelet Grabbe Başusta’nın biyografisini kaleme aldı. Bir Türk kadınının, başarı hikayesini yazan ve eşiyle gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren Başusta, ilk imza gününü önceki gün Akmerkez D&R’da gerçekleştirdi. 40 yıllık mesleğinden geçtiğimiz yıl ayrılarak, dünyayı gezmeye başlayan yazar, aldığı notları kitaba çevirmek yerine, ilk olarak genç kızlara rol model olabileceğini düşündüğü eşinin biyografisini yazdı. 13’ünde, yaşını büyüttürerek THK İnönü Planör Kampı’nda planör kullanmaya başlayan, ardından paraşütçü olan ve takım halinde dünya ikinciliği kazanan Madelet Grabbe Başusta’nın biyografisi, aynı zamanda Türk havacılık tarihi açısından belge niteliği taşıyor.

Haberin Devamı

Eşinin biyografisini yazdı

Eğlenceli parti

Gap, sekiz farklı tasarımcısının hazırladığı özel koleksiyonunu önceki akşam Nişantaşı City’s Gap mağazasında verdiği özel bir davetle tanıttı. Renkli görüntülere sahne olan partiye Jessica May, Zeynep Mansur, İpek Şentürk, Alkim Çetin ve Metin Gürsoy da katıldı. Davetliler, müzik eşliğinde eğlenirken bir yandan da ürünleri inceleme fırsatı buldu.

Eşinin biyografisini yazdı

Modelleri denediler

Luxottica Türkiye, portfolyosundaki güneş gözlüğü markalarının 2018-2019 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan yeni modellerini önceki gün düzenlediği davetle tanıttı. Organizasyonda en yeni gözlük modellerini deneme fırsatı bulan modaseverler, önümüzdeki sezonun gözlük trendlerine dair ipuçları da edindi. 74 Venue’de gerçekleşen davete Elif İnci Aras, Katherina Ekşioğlu, Batya Kebudi, Burcu Koç ve Benan Terzioğlu gibi isimlerde katıldı.

Eşinin biyografisini yazdı