Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Vegan ipek pijama markası God Bless The Cow’u çıkaran Bennu Gerede, sürdürülebilir modaya ve çevre dostu olmaya değer verdiğini söyledi

Geredenin vegan pijamaları

Hayata aşık bir fotoğrafçı, İstanbul, Los Angeles ve Bali’de yaşayan bir gezgin olan Bennu Gerede, şu sıralar kurucusu olduğu God Bless The Cow markasıyla adından söz ettiriyor. Gerede, “Yaklaşık sekiz yıl önce bir epifani yaşadım. O gün, hayvansal ürünleri yemeyi bırakmaya karar verdim. Zamanla tamamen bitki bazlı bir diyete geçtim ve artık giyim de dahil olmak üzere hayvan içeren hiçbir şey satın almıyorum. Veganlığa olan tutkum, hayvanlara zulüm içermeyen yeni bir giyim türü yaratmam için bana ilham verdi; vegan ipek pijama” dedi.
Marka olarak sürdürülebilir modaya ve çevre dostu olmaya değer verdiğini belirten Bennu Hanım, sözlerine şöyle devam etti: “Bu gezegenin biyolojik çeşitliliğini korumaya ve muhafaza etmeye kararlıyız. Moda endüstrisinin geçmekte olduğu olumlu değişimin aktif bir parçası olmayı amaçlıyoruz. Misyonumuz, sürdürülebilir ve zulümden arınmış bir dünyayı desteklerken müşterilerimize zarafet, stil ve kalite sunmak.”