Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş ve cemiyet dünyasının önde gelen kadınları, Kemer Country Golf Kulübü’nde sosyal mesafe kurallarına uyarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı

Golf sporuna gönül veren iş dünyasının önde gelen kadınları, sokağa çıkma yasağı nedeniyle çalışmalarını hafta içine aldı. Ünlü isimler, “İkinci adresimiz” dedikleri Belgrad Ormanı’nın yokuşlu tepeleri arasında kurulmuş eşine az rastlanan güzellikteki Kemer Country Golf Kulübü’nde keyifli bir gün yaşadı.

Dilek Türker’den Nesrin Sarıoğlu’na, Heves Ekinci’den Didem Aras’a, Elçin Sönmez’den Binnur Egeli’ye kadar herkes oradaydı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen dost simalar, erken saatlerde gittikleri sahada sosyal mesafe kurallarına uygun olarak mini turnavalar yaptı.

Haberin Devamı

Her fırsatta olmasa da zaman zaman eşleriyle birlikte sahada görüntülenen golfün sultanları, kendi aralarında düzenledikleri Ladies Golf’te oldukça başarılıydı.

GOLFÜN SULTANLARI

GOLFÜN SULTANLARI

Sirius yıldızının ilhamı

Ece Şirin’in Türk mücevher markası Bee Goddess’ın yeni koleksiyonu Star Light, vitrinlerde yerini aldı. Akmerkez’deki yerinde dostlarını ağırlamaya devam eden Ece Hanım, mağazayı ziyaret etmeye vakti olmayan müşterilerine ‘özel mücevher danışmanlığı’ hizmeti veriyor. Şirin, Madonna’nın da parmağından çıkarmadığı tılsımlı Sirius yıldızı yüzüğü için “Kur’an-ı Kerim’de Şira adıyla geçen Sirius gökyüzünün en parlak yıldızıdır. Kalbimize yüksek manevi alemlerin ilhamını hediye eder. Sağlıklı ve bereketli bir yıl olsun” dedi.

GOLFÜN SULTANLARI

‘Yıpratıcı bir sezondu’

Azka Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kaya, 2020 turizm sezonunu değerlendirdi. İş insanı, “Aslında gelen rezervasyonların artışı turizmcileri çok umutlandırmıştı. Hazırlıklarımızı da bu yönde yapmış, kış kadromuzu kalabalık tutmuştuk. Pandemi turizmciler veya turistik yerlerde hizmet verenleri deyim yerindeyse kaleci gibi ters ayakta yakaladı. Maddi olarak zarara uğramasak da yıpratıcı bir sezon geçirdik” dedi.

GOLFÜN SULTANLARI

Sürpriz doğum günü

Cemiyet hayatının yeni nesil üyelerinden Volkan Karataş, doğum gününü dostlarıyla kutladı. Etiler’deki La Misura’nın showroom’unda düzenlenen sürpriz davete, David Şaboy, Sinem Yıldırım, Seçkin Piriler, Nazlı Tanrıkulu ve Çetin Sayan gibi pek çok tanınmış isim katıldı. Keyifli birkaç saat geçiren konuklar, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

GOLFÜN SULTANLARI

Pera Müze’nin özel konukları

İstanbul’un kültür-sanat hayatında ayrı bir yeri bulunan Suna ve İnan Kıraç Vakfı’nın sahibi olduğu Pera Müzesi, geçtiğimiz günlerde özel konuklarını ağırladı. Her fırsatta ülkeler arası ilişkilerin iyileştirilmesine önemli katkılar sağlayan müze müdürü Özalp Birol’un ev sahipliğindeki günde, Fransa Büyükelçisi Herve Magro, müsteşar Jean-Jacques Victor, yardımcısı Raphael Martinez, genel sekreter Ludovic Duponchel ve Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin’in de yer aldığı ekip, sanat dolu bir gün yaşadı.

GOLFÜN SULTANLARI

Dijital kutlama

Cemiyet hayatının önde gelen üç ismi Berrin Yoleri, Demet Sabancı Çetindoğan ve Merih Turan, birer gün arayla olan doğum günlerini ilk kez ayrı kutladı.
Dost simalar, “Bir sonrakinde yine hep birlikte olmak dileğiyle” diyerek, yeni yaşlarını dijital dünyada kutlamanın keyfini yaşadı.

Haberin Devamı

GOLFÜN SULTANLARI

Evde hayat var!

Hacı Sabancı, pandemi dönemini evinde geçirmeye özen gösteriyor. İş insanı, yoğun çalışma temposu arasında spor yapmayı da ihmal etmiyor.

GOLFÜN SULTANLARI

Ailece kutlama

Moda dünyasının tanınmış isimlerinden Perihan Akı, Ardıçlı’daki evinin bahçesinde çocukları ve torunlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı.

GOLFÜN SULTANLARI