Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

adLxRaisa Vanessa koleksiyonunun tanıtıldığı Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşen defile, moda ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi

Görkemli defile

adL ile Raisa Vanessa markalarının bir araya gelerek hazırladığı adLxRaisa Vanessa koleksiyonu, Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşen özel bir defile ile tanıtıldı. Adil Işık Grup Başkan Yardımcısı ve Tasarım Ekibi Direktörü Zehra Işık ve Raisa-Vanessa Sason ev sahipliğindeki davete, Aslıhan Doğan, Ceylan Çapa, Pınar Sabancı, Dila Tarkan, Hande Ataizi, Güneş Mutlu Mavituncalılar ve Mert Aslan’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı. Koleksiyon, 90’ların ışıltısını, geçmişten ilham alan renk paletleri, geleceğin formlarına aktaran tasarımlarıyla zamansız bir yolculuğa çıkarıyor. Zehra Işık, “Kadının özgür ruhuna her zaman hitap eden ve özgünlükle buluşturan Raisa Vanessa ile bu iş birliğini yapmak son derece gurur verici” dedi.
Raisa-Vanessa Sason ise, “Umuyoruz istediğimiz duyguları adL’nin dünyasıyla birlikte aktarma şansımız olmuştur” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Görkemli defile