Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Saffet Emre Tonguç, Anatoli markasıyla tasarladığı fincanları ve yeni kitabı ‘Ayrıcalıklı Rotalar/Türkiye’yi, düzenlediği davetle tanıttı.

GÖRKEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Saffet Emre Tonguç ve Anatoli markasının kurucusu Beyhan Bağış, yaptıkları iş birliğini davetle duyurdu.

GÖRKEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Swissôtel The Bosphorus İstanbul-Gabbro’daki organizasyona Revna Demirören, Demet Sabancı Çetindoğan, Figen Kıral, Begüm Eyilik ve Hande Sezer Pekcan gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Binlerce yıl medeniyetlere ev sahipliği yapan Anadolu’nun topraklarından ve verimliliğinden ilham alınarak oluşturulan koleksiyon, davetlilerin ilgisini çekti.

Haberin Devamı

GÖRKEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Özel koleksiyonun satışından elde edilecek gelir ise bazı vakıf ve derneklere fayda sağlayacak. Kahve fincanlarının görücüye çıktığı etkinlikte konuklar ayrıca, Tonguç’un yeni kitabını da inceleme fırsatı buldu.

Yılbaşı heyecanı

GÖRKEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Fauchon Paris, yeni yıl heyecanını Fransız esintileriyle özel bir davetle misafirlerine yaşattı. Fransız lüksünün sembolü haline gelen marka, özenle tasarlanan dekorasyonu ve menüsüne canlı müzik performansı da kattı. Fauchon Paris’in davetine katılanlar arasında, RMA Group Yönetim Kurulu Başkanı Rashad Mammadov ve eşi Gunel Mammadova’nın yanı sıra Melis-Burak Hatipoğlu, Arzu Kunt ve Gül Ergi de vardı.

Siyah gece

GÖRKEMLİ İŞ BİRLİĞİ

21-55 yaş aralığında yeni nesil iş insanlarının üye olduğu sosyal kulüp Viell, önceki gün Glens İstanbul’da ‘The Black Night’ konseptli bir davet düzenledi. Deeperise’in müzikleriyle renk kattığı gecede konuklar, kıyafetlerinde siyah rengi tercih etti. Etkinliğe, Fethi Sabancı Kamışlı, Engincan Ural, Dağhan Doğruer ve Pırıl Çetindoğan gibi cemiyet hayatının genç isimleri katıldı.

Gururlandıran ödül

GÖRKEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Turizm sektöründe 31 yıldır hizmet veren Jolly, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Quality Management Award tarafından ödüllendirildi. Titanic Deluxe Golf Belek’te önceki gün gerçekleştirilen gecede, ödüller sahiplerine takdim edildi. ‘Türkiye’nin En İyi Yurt Dışı Operatörü’ Jolly’nin, ‘Kalite Yönetimi Profesyonel Özel Ödülü’ ise Jolly Genel Müdürü Figen Erkan’ın oldu.

Haberin Devamı

‘Piercing, kadının simgesi olacak’

GÖRKEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Kısmet by Milka, yaklaşan yılı yeni bir akımın öncüsü olarak kutladı. Mücevher tutkunlarını ‘day-to-night’ ve ‘layering’ gibi kavramlarla tanıştıran marka, düzenlediği partide, cesaret ve başkaldırı sembolü piercing’lerini tanıttı. Madonna, Beyonce, Rihanna ve Fergie gibi birçok Hollywood yıldızı tarafından tercih edilen firmanın yaratıcısı Milka Karaağaçlı, “Piercing, kısa zamanda kadının simgesi olacak” dedi.