Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Berna Ceylan, cemiyet hayatının ünlü isimleriyle Güneydoğu Anadolu’nun tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Berna Ceylan’ın kurduğu Arts Club İstanbul’un, gerçekleştirdiği birbirinden güzel sanat, seminer, seyahat ve sosyal sorumluluk etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz ayın sonunda Ali Canip Olgunlu’yla, Kars’a bir gezi düzenleyen Ülger, bu sefer rotasını Güneydoğu Anadolu’ya kırdı. İstanbul cemiyet hayatından pek çok seçkin ismin katıldığı gezinin ilk durağı; Şanlıurfa oldu. Aralarında Selen Keçeli, Filiz Sucuoğlu, Yeşim Manav, Hande Sezer Pekcan, Candan Varnalı ve Meltem Canpolat’ın yer aldığı isimlerin yer aldığı etkinlik, Şanlıurfa’dan başlayıp, Balıklıgöl ve sıra gecelerine kadar uzandı. Dostlukların pekiştiği gezide, Halfeti’nin tarihi güzellikleri de keşfedildi. Organizasyonun ikinci ayağı ise, lezzet diyarı Gaziantep oldu.

Haberin Devamı

Güneydoğu’yu keşfettiler

Destek zamanı

Erken doğan bebeklerin yaşama tutunmalarını sağlamak amacıyla kurulan ER-DO-DER, destek sağlamak amacıyla, geleneksel hale gelen kermeslerinden birini daha gerçekleştirdi. Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla tanınan, cemiyet hayatının sevilen isimlerinden aynı zamanda derneğin yönetim kurulu üyesi Yasemin Gazanker, sahibi olduğu KHUM Design markasıyla derneğe destekte bulundu.

Güneydoğu’yu keşfettiler

Logolu anahtarlar

Amerika’da uygulanan logolu anahtar konseptini ülkemize getiren Fankeys Şirketi’nin ortakları Rita Fink ve Arzu Çebi, Türk fanatiklere sürpriz yaptı. Fankeys anahtarları, Kafi Restaurant’ta yapılan bir davetle tanıtıldı. Organizasyona, cemiyet hayatının seçkin isimleri katıldı. Fanatikler, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasay Spor Kulüpleri’yle arasında imzalanan lisans sözleşmesi gereği logolu anahtarları alarak takımlara tam destek verecek.

Güneydoğu’yu keşfettiler

Güneydoğu’yu keşfettiler

Bahar partisi

Türkiye’nin ilk dizi kültürü dergisi Episode, sektörü, yaptığı bahar partisiyle
Emaar Square Mall’da bir araya getirdi. Organizasyona Birce Akalay, Öykü Karayel, Berk Atan, Pınar Deniz, Burcu Özberk, Burak Tozkoparan, Merve Çağıran, Beste Kökdemir, Pelin Öztekin ve Eren Vurdem gibi oyuncuların yanı sıra, yönetmen, senarist, yapımcı ve kanal yöneticileri katıldı.

Haberin Devamı

Güneydoğu’yu keşfettiler