Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Avukat Emine Perviz Erdem, Liv Hospital’da gerçekleştirilen törenle, ‘2018 Yılı Kadınımıza Güç Katan Güçlü Kadın Lider’ ödülünü aldı.

İWSA (Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği) tarafından düzenlenen ‘2018 Yılı Kadınımıza Güç Katan Güçlü Kadın Lider’ ödülünün bu yılki sahibi, avukat Emine Perviz Erdem oldu.

Liv Hospital’da gerçekleştirilen törene, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Nilgün Dereli, Zülal Zorlu, Ayça Gedik, Monik İpekel, Şima Sunder, Nazan Moroğlu, Fatoş Sarıgül ve Nihal Yöneyman gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından isimler katıldı. Geçtiğimiz yıllarda Güler Sabancı, Betül Mardin ve Fatoş Altınbaş Sarıgül gibi pek çok iş kadını ödüllendirmişti.

Bu yılki lider avukat Erdem, “Aslında bu ödül benim sadece şahsıma verilmiş değil, Türkiye’de kadınların güçlendirilmesi için omuz omuza mücadele verdiğim tüm arkadaşlarım adına alıyorum. Bu hepimiz için gurur, moral, güç ve mutluluk kaynağı” dedi.

Haberin Devamı

Gururlandıran büyük ödül

Gururlandıran büyük ödül

Gururlandıran büyük ödül

Kortlarda tatlı heyecan

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen ve ülke çapında bütün tenisçilere açık olan Kemer Country Club Senior Tenis Turnuvası, 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında Demirören Şirketler Grubu’na ait, uluslararası standartlara sahip Kemer Country Club ev sahipliğinde gerçekleşecek. Birbirinden yetenekli tenisçilerin çekişmeli mücadelesinin yaşanacağı turnuvada, sporcular, 10 gün boyunca, 32 farklı kategoride keyifli bir deneyim yaşayacak.

Gururlandıran büyük ödül

Türkçapar Ailesi’nin mutlu günü

Türkiye reflü cerrahisinin öncülerinden olan Prof. Dr. Ahmet Türkçapar, yeni kliniğini Beşiktaş Fulya Açık Emar Binası’nda açtı. Eşi Prof. Dr. Nuran Türkçapar’la konuklarını ağırlayan Türkçapar’ı bu mutlu gününde tıp ve cemiyet hayatından ünlü isimler yalnız bırakmadı.

Gururlandıran büyük ödül

Gururlandıran büyük ödül

Usla’da lezzet şöleni

USLA Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nde düzenlenen workshop’ta Başakşehir’in ünlü futbolcusu Gökhan İnler, mutfağa girdi. Fit beslenme üzerine tüyolar veren İnler, yemek yapmayı çok sevdiğini söyledi. USLA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Emel Gürkaynak’ın katıldığı davetin menüsünü, usta şefler Eren Erdem ve Nazlı Eymentürk hazırladı.

Haberin Devamı

Gururlandıran büyük ödül