Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Banu-Hakan Çarmıklı Koleksiyonu’ndan kapsamlı bir seçki sunan ‘İlk Raunt’ sergisi açılGalata Özel Rum İlköğretim Okulu’ndaki etkinlik, pentürden enstalasyona, fotoğraftan videoya kadar farklı disiplinlerdeki çalışmaları içeriyor. 100’e yakın yapıtın bir araya geldiği ‘İlk Raunt’, kavramsal sanatın mihenk taşı sayılabilecek isimlerle, yenilikçi genç yetenekleri aynı çatı altında buluşturdu. Toplumsal travmalara sürekli bir yenisinin eklendiği bugünlerde; bireysel varoluş mücadelesi, cinsiyet ve kimlik politikaları, aile içi şiddet, kadın hakları, namus, geleneksel-çağdaş ikilemi gibi meselelerde sözünü sakınmayan 70’ten fazla sanatçının yapıtları, serginin başrolünde yer alıyor. Eserleri, 12 Mayıs’a kadar, salı ve pazar günleri arasında 11.00-18.00 saatlerinde görebilirsiniz.

Haberin Devamı

‘İLK RAUNT’A HAZIR MISINIZ

‘İLK RAUNT’A HAZIR MISINIZ


Ankara’da BİKAP rüzgarı

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), Alışveriş Şenliği kapsamında ikinci kez Ankaralılar’la buluştu. JW Mariott otelde düzenlenen organizasyon, bir sosyal sorumluluk projesine de destek verdi. BİKAP üyeleri, kapı girişinden elde edilen geliri, Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Etkinlikte, ruj markasıyla yer alan Ivana Sert, ilgi gördü. Işıl Reçber’in yeni çıkardığı parfümse, standının önünde kuyruklar oluşmasına yol açtı.

‘İLK RAUNT’A HAZIR MISINIZ

‘İLK RAUNT’A HAZIR MISINIZ

Kahkahalı yardım günü

ÇABA Derneği üyeleri, başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün paylaştığı ‘Görevimiz Tatil’ filminin özel gösterimi için Vadistanbul AVM’de bir araya geldi. Akbağ ve dernek üyelerinin ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Çiğdem Kamer, Dilek Azaphan, Sibel Vatandost ve Ergül Azaphan gibi isimler katıldı. Davetlilerin kahkahalarla izlediği filmin gösteriminden elde edilen gelir, Elazığ’da yapımına başlanan 16 derslikli ÇABA İlkokulu’nun inşaatına aktarıldı.

‘İLK RAUNT’A HAZIR MISINIZ

‘İLK RAUNT’A HAZIR MISINIZ


Nefes kesen mücadeleler


Sway Hotels, geçtiğimiz hafta Koç Spor Fest’e ev sahipliği yaptı. 600’den fazla sporsever ve macera tutkununun katıldığı yarışlar, ilgi gördü. Türkiye’de kayak ve snowboard kategorilerinde, üniversiteler arası tek resmi yarış organizasyonu olan festival, beş gün sürdü. Işıklandırılmış pistlerde gerçekleşen snowboard yarışları nefes kesti.

Haberin Devamı

‘İLK RAUNT’A HAZIR MISINIZ