Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Anatoli’nin Kreatif Direktörü Beyhan Bağış ve Jumbo, yeni bir iş birliğine imza attı. Çalışma kapsamında Anatoli ürünleri, markanın mağazalarında yer alacak.

Özgün tarzı ve seçkin çizgileriyle birçok ürünü tüketiciyle buluşturan Jumbo, Anatoli’nin Kreatif Direktörü Beyhan Bağış’la el sıkıştı. İlhamını, Selçuklu ve Osmanlı motiflerinden alan ev dekorasyon markası Anatoli koleksiyonları, bundan sonra Jumbo mağazalarında da yer alacak. Proje için önceki gün Ankara Armada AVM’deki mağazada, Beyhan Bağış ve Karaca Grup CEO’su Fatih Karaca’nın ev sahipliğinde bir davet düzenlendi.

Haberin Devamı

Etkinliğe, Egemen Bağış, Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, eski Ak Parti Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Neşe Baysanoğlu, Elif Özkaleli Vardar ve Şule Özdin Ünal da katıldı. Bağış ve Karaca, “Türkiye’de tasarım deyince ilk akla gelen ve yaratıcılığıyla dikkatleri üzerine toplayan iki marka olarak, iş birliğimiz için son derece heyecanlıyız” dedi.

İŞ BİRLİĞİNE ÖZEL DAVET

‘18 Katman’ görücüye çıktı

Çağdaş sanatçı Ardan Özmenoğlu’nun, İskoçya’nın doğası ve lezzetlerinin farklı harmanlarından esinlenerek tasarladığı ‘18 Katman’ isimli cam heykelleri, sanatseverlerle buluştu. Zorlu Center’da özel bir davetle tanıtılan eserler, katılımcıların ilgisini çekti. Etkinliğe, Elif Dürüst, Buket Taşdelen, Beste Yurttaş, Gül Fırat ve Güray Akar gibi isimler katıldı. Ünlü müzisyen Alya’nın canlı performansıyla renk kattığı gece, geç saatlere kadar devam etti. Sanatçının eserleri yarına kadar sergilenmeye devam edecek.

İŞ BİRLİĞİNE ÖZEL DAVET

Yılbaşı kermesi ilgi gördü

Yakamoz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin ‘Geleneksel Yılbaşı Kermesi’, eğitime destek vermek isteyen isimlerin ortak adresi oldu. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, hem yüzlerce hediye alternatifini bir arada görmek hem de minik kalplerin eğitimine katkı sağlamak isteyen kişilerden ilgi gördü. Etkinlikte ayrıca, Aslı Şen, Pınar Altuğ Atacan, Ayfer Toprak ve Fulya Gündoğdu da stant açtı.

İŞ BİRLİĞİNE ÖZEL DAVET

Başkent buluşması

Genç yaşta aile şirketleri Nora Grup bünyesinde birçok başarılı işe imza atan Nafiye Bahur, şıklığı ve zarafetiyle de göz kamaştırıyor. Hafta sonu Ankara’da gerçekleşen Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) bir dizi toplantısına katılan iş insanı, dernek başkanı Erol Bilecik’le de bol bol sohbet etme imkanı buldu.

Haberin Devamı

İŞ BİRLİĞİNE ÖZEL DAVET

Amerika’dan ödül aldı

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, Amerika’da ‘Best Quality Leadership Award 2018’ ödülüne layık görüldü. Bugün Las Vegas’taki Ceasars Palace Hotel’de gerçekleşecek törenle ödülünü alacak olan Prof. Dr. Kavak, bir dönem Dünya Perinatoloji (Gebelik Bilimi) Derneği Yönetim Kurulu görevini de üstlenmişti. Albert Einstein tarafından kurulan Dünya Bilim ve Sanat Akademisi’nin mütevelli heyetinde de yer alan Kavak, Dünya Kadın Liderlik Kongresi’nde ‘Süper Başarılı Kadın Ödülü’nü de almıştı.

İŞ BİRLİĞİNE ÖZEL DAVET