Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş ve cemiyet hayatının seçkin simaları, Bir Kahve Molası etkinliğinde nefes aldı. Yoğun gündemlerine kısa bir mola veren davetliler, keyifli bir gün geçirdi.

Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin düzenlediği ‘Bir Kahve Molası’ adlı alışveriş etkinliği, Zorlu AVM’de gerçekleşti. TKKAD Başkanı Merve Gürsel ve arkadaşlarının ev sahipliğindeki organizasyon, Performans Sanatları Merkezi’nin fuaye alanında yapıldı. Şenlik, kahve sektöründen temsilcilerin yanı sıra, dekorasyon dünyasından çeşitli markaları, tasarımcıları ve sanatçıları da bir araya getirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un da yer aldığı keyifli etkinlik, ‘Kahve: Topraktan Fincana’ kitabıyla ‘2017 Dünya’nın En İyi Kahve Kitabı Ödülü’ne layık görülen Cenk Girginol, yiyecek-içecek danışmanı Osman Serim ve Saffet Emre Tonguç’un sohbetiyle renklendi.

Haberin Devamı

İŞE ‘BİR KAHVE MOLASI’

Akşam toplantısı

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Akşam saatlerinde iş arkadaşlarıyla buluşan Gümüşdağ, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmadı.

İŞE ‘BİR KAHVE MOLASI’

Okul alışverişi yaptı

Hande Acar, Zorlu AVM’de görüntülendi. Okula başlayan çocukları için alışverişe çıktığını söyleyen Acar, keyifli haliyle dikkat çekti.

İŞE ‘BİR KAHVE MOLASI’