Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlenen ‘Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’ kapsamında, kadın golfçüler farkındalık yaratmak amacıyla sahaya çıktı

Kadın golfçüler sahada

Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı kapsamında Milliyet Gazetesi ev sahipliği ve Fuska Su ana sponsorluğunda farkındalık yaratmak amacıyla ‘Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’ düzenlendi. Kemer Country’deki organizasyona Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yelda Demirören Kalyoncu, Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) Kurucu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen ve Fuska Su Türkiye Satış Direktörü Cem Özütok ile çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Devamı

Kadın golfçüler sahada

Turnuvada ise Kemer Country Golf Kulübü Ladies Kaptanı Çağla Metin kaptanlığında sahaya çıkan isimler arasında Dilek Türker, Cansen Başaran Symes, Beyhan Goldman Benardete, Merve Müftüoğlu, Pervin Topbaş, Nursel Çökelek ve Zeynep Gazioğlu da yer aldı. Burak Duruman, her kadının kendini mutlaka takip etmesini ve düzenli kontrollerini aksatmamasının önemine değindi.
Revna Demirören ise, “Farkındalık yaratmak, kadınların sesini duyurmak ve bilinçlendirmek için bu tür etkinlikler çok önemli. Güzel bir etkinliği golfle de buluşturmak, sporla birleştirmek daha da değerli oldu bizim için” dedi.

Kadın golfçüler sahada