Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Golf Kulübü’nün 18 delikli sahası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ünlü isimlerin performans gösterisine ev sahipliği yaptı

Ulusal ve uluslararası alanda pek çok golf turnuvasına ev sahipliği yapan, Demirören Holding bünyesindeki Kemer Country Golf Kulübü’nün 18 delikli sahası, önceki gün ünlü isimleri ağırladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlik, Kemer Country Ladies Kaptanı Didem Aras önderliğinde İstanbul’un tüm golf kulüplerinden kadın oyuncuları bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Doğru ve bilinçli beslenmeye dikkat çekmek amacıyla kurulan Pol’s Gurme katkılarıyla hazırlanan turnuvada bireysel stablerford formatında yaklaşık 40 golf ustası sahaya çıktı. Türkiye’deki kadın oyuncuları bu dala aktif şekilde teşvik etmek, aktif oynayanların da daha çok tecrübe kazanmasını sağlamak amacıyla gerçekleşen, organizasyon çekişmeli görüntülere sahne oldu. Dilek Türker, Çağla Metin, Nükhet Sebükcebe ve Ayşe Berkol’un da aralarında yer aldığı katılımcılar, zorlu geçen pandemi sürecinden sonra açık havada bir araya gelmenin tadını çıkardı.

Performansların ardından, Muzaffer Polat Grup’a ait Pol’s Gurme, yarışmacılara şeker ilavesiz, katkısız ve vegan ürünlerinden, hediye ederek, güne renk kattı.

KADINLAR SAHADA

Turnuvaya katılanlar toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.

KADINLAR SAHADA