Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İstanbul’un tarih kokan semtlerinden Kandilli’de hayata geçecek yeni konut projesi için renkli bir davet düzenlendi.

Tarihi, denizi, yalıları, sokakları ve lezzetleriyle İstanbul’un kendini koruyabilen nadir semtlerinden Kandilli, Nef Kandilli’ye ev sahipliği yapacak. Luxury Living’in projesinin tanıtımı, önceki gün Bebeköy Tavşan Ahırı’nda gerçekleşti.

TravelModus’un kurucusu ve seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu’nun sunum yaptığı organizasyona, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin sima katıldı. Davetin ev sahipliğiniyse Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve eşi Emine Timur üstlendi.Emre Arolat tarafından tasarlanan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu Nef Kandilli, 406 konuttan oluşuyor.

Haberin Devamı

Kandilli’de yeni bir hayat

Kandilli’de yeni bir hayat

Kandilli’de yeni bir hayat

Devlet nişanı verildi

Tekfen Holding Kurucu Onursal Başkanı Ali Nihat Gökyiğit, Türkiye ve Japonya arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine yaptığı katkılar nedeniyle Japonya Devlet Nişanı’na layık görüldü. ‘Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı’yla onurlandırılan işadamı, Japonya İstanbul Başkonsolosluğu’nda düzenlenen davette, Başkonsolos Norio Ehara ile bir araya geldi. Gökyiğit, “Japon kültürüyle 25 yıl önce tanıştım. Mutluluğumu ve minnettarlığımı ifade edecek kelime bulamıyorum” dedi. Sanatçı Yosuke Irie, geleneksel enstrüman ‘shakuhachi’ ile bir dinleti sundu.

Kandilli’de yeni bir hayat

Çocuklara destek

ARMED Güvenlik Şirketi’nin sahibi İbrahim Yılmaz, yeni bir sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Yılmaz, arkadaşlarıyla kurduğu ‘C Majör İş’ten Sesler Korosu’yla, işitme engelli çocukların erken dönem eğitiminin önemine vurgu yapmak amacıyla ‘O Ses Türkiye’ özel yardım gecesine katıldı.

Kandilli’de yeni bir hayat

Karnaval gibi kutlama

Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, yeni yaşını evinde verdiği görkemli bir partiyle kutladı. İşleri nedeniyle bir süredir yurtdışında olan işadamını, kalabalık arkadaş grubu yalnız bırakmadı. Danna Leese’nin sesiyle renk kattığı gecede, sanatçıya Odulonline Grubu dansçıları eşlik etti. 60 yaşına giren Hitay’ın doğum günü partisi, geç saatlere kadar sürdü.

Kandilli’de yeni bir hayat

Gastronomik deneyim

Haberin Devamı

Alancha Restaurant’ın kurucusu Şef Kemal Demirasal, bir geceliğine konuk şef olarak Alancha mutfağını yönetti. Lezzetli olduğu kadar ilginç sunumlarıyla da konuklarını ağırlayan şef, gastronomik bir deneyim yaşattı. Menüde bulunan et tartar bonfile, balık çorbası, kuzu sırt ve balkabaklı cheesecake tam not aldı.

Kandilli’de yeni bir hayat