Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Richard Özatacan Kaptanlık Turnuvası, iş ve cemiyet dünyasını Bodrum’da bir araya getirdi.

Bodrum Golf Kulübü’nün çiçeği burnunda kaptanı Richard Özatacan, kendi adını taşıyan bir kaptanlık turnuvası düzenlendi. Organizasyona, Opet Yönetim Kurulu Başkanı ve Bodrum Golf Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Kurdoğlu ve Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit katıldı. 120 golfçünün buluştuğu turnuvayı, Bodrum Golf Kulübü’nün bir önceki kaptanı Hüseyin Demirağ kazandı. Kategori ödülleri, törenle sahiplerini buldu.

KAPTANLIK TURNUVASI

Ailece tatil

Çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara arasında mekik dokuyan Sarp Evliyagil, bayram tatili için Bodrum’a gitti. Çocuklarıyla keyifli anlar geçiren iş insanı, “Tercihimiz hareketli ve eğlenceli bir tatil olması... Dostlarla yemek ve tekneyle koylarda gezmek planlarımız arasında” dedi.

KAPTANLIK TURNUVASI

Her zaman şık

Arzu Sabancı, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Alışveriş turuna çıkan iş insanı, şık giyim tarzıyla dikkat çekti.

KAPTANLIK TURNUVASI

‘BIG BROTHER’A TÜRK İMZASI

İngiltere’nin reyting rekorları kıran TV programı ‘Big Brother’ın sunucusu Emma Willis, yeni sezonun ilk yayınında Türk modacı Zeynep Kartal imzalı bir tasarım giydi. Smokin yaka detaylı, vücudu saran koyu lacivert tulum, İngiliz basınında geniş yer buldu.

42 yaşındaki Willis, program sırasındaki şıklığı, enerjisi ve güzelliğiyle, izleyenleri ekran başına kitledi.

KAPTANLIK TURNUVASI

KAPTANLIK TURNUVASI

İtalya turu

Senenin büyük bölümünü yoğun iş temposu nedeniyle yurt dışında geçiren Ali Serim, bayram tatili için soluğu İtalya’da aldı. İş insanı, “Ailece İtalya’nın Sardunya Adası’ndayız. Huzurlu ve sakin bir tatil olsun” temennisinde bulundu.

KAPTANLIK TURNUVASI